Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rykker via EAN

+3
Hvornår bliver det muligt at rykke for betaling via EAN..????

Kan se, dette problem står mange med, og efterspørgelsen har stået på længe..

Jeg er startet med at fakturaer i e-conomic for ca 2 måneder siden, over 80% af mine faktura, sendes via EAN, og har jeg ikke mulighed for at sende rykker med e-conomic, er e-conomic stort set ubruglig for mig..

Så kan i komme med noget mere konkret, end bare skrive det bliver fremlagt for jeres teknikere, da det jo er mange mange måneder siden i skrev det første gang..????
i Spørgsmål » Andet af (150 points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej Bruno

Tak for dit indlæg.
Vi kan stadig ikke komme med en tidshorisont på det og dette skyldes flere ting.

De forslag som vi modtager herinde på forumet bliver valgt om de skal prioriteres eller ej. Dette er et forslag der er blevet prioriteret og er derfor kommet videre i en process hvor teknikken skal kigge på muligheder for at implementere dette og ikke mindst skrive den kode der gør det muligt, teste for at det ikke ødelægger det eksistrende også teste noget mere for at være helt sikker.

Ydermere har vi de ressourcer til rådighed som vi nu engang har, og derfor er der et større puslespil der skal gå op for at de vigtigeste ting får mest mulig af opmærksomheden og med rigtig mange forslag giver det et puslespil med rigtig mange brikker.

Men det ér noget der vil blive brugt tid på i udviklingen og der vil blive opdateret herinde på forummet når vi kommer det nærmere. Vi har ikke glemt det.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (17.7k points)
Det er på høje tid med mere fokus på EAN løsninger som rykkere og medsendelse af bilag ikke mindst. Er det virkelig meningen, at vi skal bruge virk.dk eller fx Sproom eller hvad foreslår I, indtil e-conomics kan håndtere de nødvendige EAN funktioner?
mvh/Helle
Spørgsmålet står som løst. Betyder det at der er en løsning for fremsendelse af rykkergebyr til EAN?

En kunde spørger ligefrem efter at vi skal sende dem faktura + rykkergebyrer, men kan ikke se hvordan.

/Rasmus
Hej Rasmus
Jeg kan godt forstå at det kan give anledning til forvirring at spørgsmålet står som løst - det er et tag det får så vi kan holde øje med hvad der står som endnu ikke været besvaret. Rykker via EAN er noget der har været oppe og vende nogle gange som et forslag og der kan f.eks. følges med herinde: http://forum.e-conomic.dk/9071/rykkerstyring-via-ean hvor forslaget for nyligt har været rejst til et af vores prioriteringsmøder, med positiv udgang - forstået på den måde at det nu er en opgave der ligger hos teknikken for at få det implementeret.
Du nævner at kunden efterspørger en faktura og rykkergebyr på en gang. Dette vil teknisk set kunne lade sig gøre ved at man laver kreditnota på den oprindelige faktura, derefter kopiere den oprindelige faktura og tilføjer et varelinje med rykkergebyret. Alternativt vil det kunne lade sig gøre at oprette en faktura med en varelinje der hedder rykkergebyr og i denne varelinje skrive hvilken faktura det drejer sig om. Jeg ved ikke om de vil godtage denne form og jeg synes ikke det er en optimal løsning. Men hvis kunden selv efterspørger noget i denne dur, så vil det rent teknisk kunne lade sig gøre på den facon.
Som nævnt så kan der følges med inde i indlægget under Forslag og bugs, omkring hvad der sker mht. udviklingen af denne funktion. Når funktionen kommer vil der blive opdateret inde på indlægget, så hvis i vil have updates på dette. Vil i have updates på dette, kan i smide en kommentar om at i også kunne tænke jer funktionen også vil der komme en mail til jer når der sker noget på forslaget.
Hej Philip

Tak for svaret. Du har ret at man kan "snyde" systemet på den måde. :-)

Jeg tror nogle af vores EAN kunder vil blive forvirret over hvis jeg laver en ny faktura med de gamle fakturalinier + en linje med rykkergebyret. Så får den jo nyt faktura nr.

Fedt at høre det er givet videre til teknikken. Jeg følger med i den anden tråd.

Mvh
Rasmus
Hej Rasmus
Ja, det tror jeg også kan give lidt anledning til forvirring og misforståelser - men idéen skulle du trods alt lige have, hvis det kunne inspirere til noget.

Jeg søgte lidt efter flere indlæg herinde omkring det samme og jeg ved fra min tid i supporten at der også til tider kommer efterspørgsler ind på dette, så da jeg ved at der ikke som sådan ligger de helt store tekniske hindringer, omend det kan tage noget tid at få helt på plads og testet, så vil efterspørgslen i hvert fald være noget der gør sig bemærket. :)
Hvad er tidshorisonten for en løsning?