Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Ønske om "Vis valgte" i (igangværende) fakturaer

+3
Når man står i "Arkiv" og får vist x antal fakturaer har man mulighed for at sætte flueben ud for et antal af fakturaer og trykke på "Vis valgte".

 

Kan man ikke få samme funktion - en "Vis valgte" i "Fakturaer" (igangværende) ?

 

Hvis man fx bruger abonnement og har dannet en stibe fakturaer man godt lige vil kigge igennem inden de bogføres skal man ind på hver enkelt faktura for at få dem vist.

Kunne man vælge et antal og så få dem vist (i kladde) kunne man hurtigt gå alle igennem og se om de er som de skal være og dermed spare en masse tid.

René Arpe It-konsulent
lukket
i Forslag » Andet af (17.3k points)
status opdateret af

3 Svar

 
Bedste svar

Hej René :)
Så er der gode nyheder selvom det har været længe undervejs.

Vi har idag fået implementeret muligheden for, at bruge funktionen "vis valgte" i både igangværende fakturaer, ordre og tilbud. 
Derfor kan du nu udvælge et antal igangværende fakturaer og få dem vist ligesom det var muligt med bogførte fakturaer i arkiv. 

Endnu engang tusinde tak for dit forslag og engagement for vores program smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
valgt som bedste svar af
Fedt - det er nemlig 3 år siden forslaget kom! :) Dejligt!
Hej René

Det er helt sikkert et meget godt forslag - jeg vil lade det gå videre til prioritering.

Vi holdt prioriteringsmøde i går - men jeg skal se om jeg kan snige det med på listen alligevel når jeg har konsulteret de øvrige i gruppen.

Med venlig hilsen Lasse Bager Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af 🔒 (34.9k points)
Hej René

Jeg havde desværre ikke held til at snige dit forslag med i forhold til sidste prioriteringsmøde.

Vi har afholdt et nyt møde i går - og dit forslag er blevet prioriteret og er noteret på vores backlog.

Med venlig hilsen Lasse Bager Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af 🔒 (34.9k points)
Skulle til at oprette et emne om det samme - men skriver her i stedet for...

Jeg er administrator for mange virksomheder og koncernbruger også.

Jeg oplever et stort behov for at kunne se/udskrive de igangværende faktura for gennemtjek af korrekthed.

Grunden hertil er:
Når man laver op mod 40 faktura udfra beregninger er det utroligt vigtigt at kunne kontrollere at man ikke har lavet en tastefejl eller anden fejl - og her er det en stor ulempe at skulle ind på hver enkelt faktura for at se kladden og evt udskrive denne.
Samtidigt er der også nogle gange at fakturaen skal godkendes inden den kan bogføres og sendes afsted - igen her er det til stor ulempe at skulle ind på hver enkelt igangværende faktura for at udskrive.

Det samme gør sig også gældende under kundekontokort - her ville det også være en stor fordel hvis man kunne udskrive fakturaerne til kontokortet på en enklere måde end at skulle klikke på hver enkelt for at kunne udskrive denne.

Jeg ser meget frem til at i kan få lavet en implementering her der ligner den der er under arkiv - som jeg umiddelbart vil tro kunne løse denne problematik nemt og enkelt.

Venlig hilsen
Sara Grodal