Informizely customer feedback surveys

Pop up note

+3
Kære Economic,

Vi har nogle kunder som har nogle specielle ønsker til deres faktura. Det kunne være at en enkelt kunde skal have "invoice text" på engelsk. Når vi har indskrevet en note kunne det være en fordel hvis den kom som en pop-up når der generes en faktura på kunden.

 

Håber det er noget I har lyst til at gå videre med.

Mvh. Jan
i Forslag » Andet af (170 points)
status opdateret af
Også enig med Jan

1 Svar

Hej Jan

Og  tak for dit forslag.

Vi får en del forslag på forskellige måder funktionen Noter kunne bruges på. De fleste nærmer sig egentlig funktioner som man ellers kun ville kunne forvente af et CRM-system hvilket e-conomic ikke er.

Jeg bliver nødt til at være ærlig og sige at jeg ikke ser det som et naturligt skridt i vores udvikling at ligge ressourcer i at udvikle det denne vej, selvom jeg bestemt godt kan se at det ville være en lækker feature at have. Desværre har vi nogle ressourcer som vi må forsøge at fordele på den bedst mulige måde og her ser jeg andre steder hvor vi vil kunne ramme bredere og det er her at ressourcerne ligger i øjeblikket.

Derfor sætter jeg den nu til implementeres ikke, men det skal selvfølgelig ikke stoppe andre fra at kommentere eller stemme forslaget op, da jeg også utrolig gerne vil se hvor stort et ønske dette kunne være fra andre og om det på et senere tidspunkt skal briges op igen.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)
Jeg tilknytter mig fuldt ud Jan.

Philip, du skriver at I tror I kan ramme bredere ved at placere ressourcerne andre steder. Det synes jeg er en skam, da I netop vi få det fedeste økonomistyringssystem ved at implementere denne CRM-funktion.

Mvh Neel