Timepris oversigt

0
Kære E-conomic,

 

Jeg er blevet spurgt om jeg ville skrive til jer på Forum.

En af de ting vi mangler i vores firma er en "timepris oversigt", det kunne fx være på oversigten i debitorkartoteket. Her ville det være rart hvis vi kunne skrive en individuelle timepris ind på kunden og at vi kunne se en det i oversigten.

Jeg håber at det er noget I har lyst til at gå videre med.

Mvh. Jan
i Forslag » Andet af (170 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Jan

Tak for dit indlæg og interesse i at gøre e-conomic endnu bedre. :)

Den timepris oversigt over individuelle timepriser på kunden, som du efterspørger, går jeg udfra er særpriser der er oprettet på enten aktivitet, medarbejder eller en kombination af disse.

Disse særpriser vil du have mulighed for at kunne se udfra hver af dine sager. Ydermere, har man muligheden for at lave sagskabeloner. Her kan man lave en sagsskabelon, som man kan ligge på sin sag ved oprettelsen af en ny sag. Her er det også tilgængeligt at ligge særpriser på, således så den nyoprettede sag med den tilvalgte sagsskabelon får særpriserne.

Man kunne så oprette sagsskabeloner for hver kunde, så alle sager der oprettes på den pågældende kunde kan man bruge sagsskabelonen. Denne sagsskabelon kan man så vist i excel med sine særpriser.

Det du foreslår omkring at ligge det i oversigten på debitorkartotek ville umiddelbart ikke ske, da vi forsøger at skabe det størst mulige overblik. Det ville kræve rigtigt mange kolonner at få vist alle særpriser på medarbejder og aktiviteter, og det vil derfor ikke blive aktuelt.

Jeg takker dig derfor endnu en gang for dit forslag, men dette vil desværre ikke blive implementeret.

Ha' en rigtig god dag

 

Med venlig hilsen

Christian Andersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.2k points)