Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Faktura problemer

+1
Hej.

Jeg har for nyligt skiftet fra at mine kunder bruger bankoverførsel til at de kan benytte FI-kort (Girokort) eller PBS.

jeg havde på mine gamle fakturaer en linie hvori der stod " ved for sen betaling påregnes et rykkergebyr på kr 100,-"

Her kommer så mit spm til dette. HVORDAN får jeg det til at stå på den nye skabelon? jeg har været næsten samtlige menuer igennem. Den nye skabelon skriver bare, at der pålægges rente efter gældende lovgivning.

 

Næste spm, er hvordan får jeg PBS oplysningerne til at stå i de to felter på girokortet?
Den guide E-copedia kommer med virker ikke.

 

Med venlig hilsen

Martin
i Spørgsmål » Salg af (190 points)
status opdateret af 🔒

3 Svar

Hej Martin,

Begge dine spørgsmål er relateret til menupunktet Design / Layout, som du finder under Faktura.

Inde i Design /Layout kan du tilrette dit fakturalayout, både således at du får rettet dine tekster og får FI-koden på dine fakturaer.

Det kan dog være lidt tricky, hvis ikke du har været inde i denne funktion før.

 

med venlig hilsen

Bodil Retbøll

Økomatch Aps

Med venlig hilsen Bodil Retbøll cand. merc. aud. (Indehaver) (mobil 22477172) Økomatch ApS www.okomatch.dk info@okomatch.dk
Spørgsmål af (2.9k points)

Hej Martin

Ligesom Bodil også skriver så er det nemlig lige præcis Design & Layout du skal ind og have fat på. Og som hun også skriver kan det være en smule omstændigt hvis ikke man har leget med dette før.

Men når du har klikket dig ind på Design & Layout, klikket på ikonet Skabeloner ude til højre for det layout du bruger --> Ikonet Layout, ude til højre for Faktura --> Tag fat i det element der indeholder den tekst du selv nævner med at der pålægges rente efter gældende lovgivning, og ret i denne tekst til det du selv vil have der skal stå.

 

Mht. at få PBS-oplysningerne til at stå på girokortet er det så denne guide du har fulgt: http://wiki.e-conomic.dk/design-og-layout/bsoplysninger

Og i så fald, hvilken del virker så ikke for dig? 

Hvis du stadig har problemer med at få det til at passe skal du selvfølgelig være velkommen til at ringe herind på 88 20 48 40, da det er en ting der vil være nemmere at tage over en telefonsamtale. 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (17.7k points)
Tak for jeres svar, men det løser desværre ikke mit problem.
Jeg har gjort som beskrevet uden held.

Jeg kan ikke finde den pasus hvor der står hvad mine betalingsbetingelser er. de står ikke i de felter jeg har tilgængeligt i mine layouts. Så jeg ved ikke hvor jeg ellers skal lede.

Mht. PBS, så har jeg fået det skrevet ind, og når jeg trykker på linket se med demotal så står det lige så fint som det skal, dog uden at den viser et girokort.
Når jeg så laver en faktura, og skal udskrive / sende den så kommer girokortet fint nok med, men PBS oplysningerne er ikke med.

Det er virkelig underligt, da jeg har gjort som beskrevet i de manualer jeg har fundet.

 

Med venlig hilsen

Martin
Spørgsmål af (190 points)
Hej Martin

Beklager mit meget sene svar - jeg har simpelthen ikke fået notifikation om at du havde svaret herinde.

Jeg håber du har fået fat på os på telefonerne og har fået det løst og ellers så skal du selvfølgelig stadig være velkommen til at ringe herind på 88 20 48 40, og du må meget gerne spørge direkte efter mig så vi kan få det løst med det samme - hvis du ikke allerede har fået det løst.

Jeg er virkelig ked af jeg ikke har fået vendt tilbage herinde før nu, men jeg håber stadig vi kan komme helt i mål hvis vi tager den over telefonen. :)