Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kreditorer

+1
Jeg kan ikke forstå hvorfor man ikke er mere ensrettet... I fanen Regnskab - kreditorer - opret en ny postering... så er kreditorer pludselig lavet om til lev. (leverandør)

hvorfor ikke kalde en spade for en spade osv.  og så bruge de fagudtryk der nu engang hører faget til...
i Spørgsmål » Andet af (370 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Holmen

Vi har nogle steder valgt at ændrer sproget en smule så folk uden større regnskabsmæssig og bogføringsteknisk erfaringer også kan være med.

Dette har resulteret i at kreditorer nu kaldes leverandøre og debitorer kaldes kunder. Det er dog under udarbejdelse at ændre sproget de steder hvor en bogholder eller revisor oftere befinder sig, til kreditor og debitor igen. Men det er klart det vil ikke hjælpe meget på den ensretning du efterspørger. Tværtimod.

Det lyder dog mest af alt som om at det er inde i din kassekladde som hedder Kreditorer at du henviser til. Navnet på kassekladderne er noget man selv kan vælge så det er noget i har/ har fået sat op da i startede. Det kan forresten ændres ved at gå ind under Indstillinger --> Alle Indstillinger --> Regnskab --> Kassekladder.

Diskutionen om det skal hedde kunder eller debitorer, leverandøre eller kreditore er jeg sikker på kunne fortsætte i uendeligheder. Vi har taget et valg om at tilpasse os der hvor flest kan være med og på en måde hvor vi forhåbentlig ikke træder nogen over tæerne, da det jo i hvert fald ikke er vores intention.

Men det er også netop derfor vi har et forum hvor man kan lufte sine idéer og meninger og det er altid velkomment :)

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (17.7k points)