Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Spærrede varer - synlighed

+1
Hej

Når jeg i varelisten vælger "Vis spærrede varer" kan jeg ikke se, hvilke varer der er spærret - der er intet ikon eller farveskift eller lignende, der markerer de spærrede varer. Jeg skal ind på hver enkelt vare for at se, om den er markeret som spærret.

Det samme gælder øvrige lister, hvor spærring er mulig, fx debitorer.

Er dette forbedret i den nye version?

mvh/HelleB
i Spørgsmål » Andet af (1.9k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Helle

Det er desværre ikke en funktion endnu, selvom den giver rigtig rigtig rigtig, og jeg tillader at gentage mig selv igen, rigtig god mening. 

Det er en ting som er nævnt før her på forummet under Forslag og jeg ved at det er noget der ligger på prioritets-listen. Hvis du har lyst til at kigge på de forslag der ligger så findes de her: 

http://forum.e-conomic.dk/4728/spaerrede-vare

http://forum.e-conomic.dk/5031/vis-kun-spaerrede-varer-debitorer-mv

Så det er desværre ikke anderledes i den nye version endnu, men det er et fremragende forslag som der arbejdes på. :)


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (17.7k points)
opdateret af 🔒