Kortart +75

+6
Hej med jer

 

Jeg ved der tidligere har været indlæg omkring samme emne, men jeg synes vi mangler en update på hvornår vi kan forvente at i  hos E-conomic kan håndtere +75 girokort.

Vi hos Regnskabsspecialisten arbejder med flere og flere kunder der benytter sig af fakturahåndteringssytemer, men det  ødelægger hele flowet når jeres system ikke kan håndtere en del af fakturaene.

Der er vores erfaring at flere at flere kunder søger løsninger der kan gøre arbejdsgangene mere automatiserede. Vi ved at i har fuld fokus på dette område, som vi kan se med mange af jeres andre tiltag, og det undrer os derfor hvorfor der ikke er kommet med løsning på dette område endnu.

Jeg ser frem til en update fra jer.
lukket som en kopi af: Kortartkode 75
spurgt 10 Dec, 2013 i Forslag » Import og eksport af data af Simon Bak (270 points)
lukket 15 Dec, 2015 af Peter Andersen (ec)
Hej

Det er også et stort ønske herfra, at det bliver muligt at anvende

kortart +75

Mvh bogholderen
Vil gerne tilslutte mig at der er et behov for at E-conomic kan håndtere denne slags betalinger.
Vh Grith

4 Svar

Hej Simon

Som du også selv er inde på er det noget der har været oppe og vende på forummet et par gange og jeg kan se det er blevet tagget som noget der ikke implementeres. Men vi oplever et større behov for dette så jeg vil tagge det som overvejes, og undersøge om der skulle ligge nogle tekniske udfordringer siden dette ikke er undervejs endnu.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 12 Dec, 2013 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
opdateret 4 Apr, 2014 af Philip Kofod-Nielsen
Jeg har fået forhørt mig hos teknikken omkring dette forslag og kan konstatere at der ligger nogle større tekniske udfordringer i at supportere +75. Som i sikkert ved er forskellen på +75 og +71 "blot" at der følger en tekst med i +75. Denne tekst viser sig også at være en del af det der gør det mere omstændigt end som så - og kræver mange test og tilpasninger for at det vil være en funktion der kan fungere.

Jeg må være ærlig og sige at det ikke er et sted der bliver lagt ressourcer ligenu, men vi er selvfølgelig stadig beviste om behovet og når vi til et punkt hvor de tekniske hindringer ser mere overkommelige ud og vi med ro i maven kan implentere det, så vil det selvfølgelig være højt på prioritetslisten. Men som sagt - for nu - er det lagt på hylden.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 17 Dec, 2013 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Dette er også et stort ønske fra os!
Jeg ville også ønske, at I kunne implementere denne funktion. Som bogholder for mange håndværkere, er Johannes Fog en af de leverandører, der kommer mange fakturaer på, og de benytter sig af +75 i betalingstype.

 

Mh SusanneK.nu

Mange hilsner
Susanne Røssell

Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd

besvaret 15 Sep, 2014 Forslag af SusanneK (15,800 points)
FIK nr. #75#
Hej,

Der er kommet ny information om denne sag. For at samle trådene er dette indlæg lukket.

Med venlig hilsen

Peter Andersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 15 Dec, 2015 Forslag af Peter Andersen (ec) (920 points)