Informizely customer feedback surveys

Dækningsgrad på en enkelt ordre efter den er faktureret

+9
Kommer der ikke snart en funktion således man kan se dækningsgraden for en enkelt faktura som er bogført ?

Som det er nu kan man se dækningsgraden på den enkelte faktura inden den faktureres. Når den er faktureret så kan man kun se gennemsnittet på kunden, det er meget utilfredsstillende, da vi har mange forskellige produktgrupper og nogle gange har projekter som giver en slags dækningsgrad og varesalg som giver en anden.

Det burde jo ikke være så svært, at implementer denne feature, når den findes inden man fakturerer.
i Forslag » Andet af (210 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Lis

Tak for dit forslag!

Jeg er enig i, at man kan synes det er lidt sjovt, at programmet viser dig dækningsgrad - altså forholdet mellem kost og salgspris inden der bliver faktureret - men ikke efter. Jeg har hørt den en enkelt gang før, og den eneste måde du kan gøre det på efter er at trække i excel med fakturalinjer og beregne det der.

Så bestemt et fint forslag - lad os se, hvad andre tænker, om det også er noget der mangler i deres brug af programmet.

Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)
Kunne være fint om der bare kom et ekstra niveau på "omsætningsstatistikken", der jo i forvejen er en god rapport.
F.eks. kan rapporten nu vise DB på alle definerede kunder i en given periode. Rapporten har allerede samlet alle informationer om fakturaer, og viser også DB - bare samlet desværre. Denne rapport kunne godt vise DB pr. kunde på faktura niveau. Det er som om den jo allerede henter det data I skal bruge hertil.

Som det er lige nu, er den bedste løsning af tilknytte projektmodulet, hvor alle ordrer/fakturaer også tastes, så man kan måle på DB på fakturaniveau for mig at se.
Hej Lis
Til, at starte med vil jeg gerne undskylde for, at de indlæg har ligget alt for længe uden en endelig opdatering.

Vi har ikke lavet funktionen, at se en dækningsgrad på en enkel ordre/faktura efter den er bogført. Vi oplever, at det mulige løsninger for, at finde disse stats er dækkende for klart størstedelen af vores kunder og i disse specifikke situation kan oplysningen findes uden alt for mange forskellige kliks.

Vi har som du nævner muligheden for, at se lidt dækningsgrader i vores omsætningsstatistik og som oftest skulle du også kunne tjekke omsætningsstatistikken på fakturadatoen for den pågældende kunde. Så vil du få dækningsgraden på fakturaen.

Så kan der selvfølgelig være lidt grænsetilfælde hvis der er sendt fakturaer eller kreditnotaer på samme dato. Så har vi den mulighed for, at eksportere fakturalinjerne via det orange tandhjul -> alle indstillinger -> eksporter data -> sæt prik i download lister enkeltvis -> tryk på send data (du kan vælge, at søge frem fra dato og til dato) -> vælg filen ”fakturalinje.csv”

Så får du informationerne i excel og kan via ”filtrer” funktionen enkelt tilgå og finde den helt specifikke dækningsgrad.

Det betyder også, at vi ikke går yderligere videre med dette forslag og jeg sætter det derfor som implementeres-ikke.

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)