Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




E-conomic look

+3
Hvad er årsagen til det nye look

Jeg synes det er blevet mere besværligt.
fx ligger menuer i drill dovn, i stedet for de er synlige, det gør at man skal trykke to gange for at få en bestemet menu i stedet for kun en. fx ved åbenpost udligning.

Vil det give bedre funktionalitet ?

For det er godt nok grimt og besværligt...
Hvor længe vil man kunne køre i den gamle version..?
i Spørgsmål » Andet af (1.4k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej SassEconomy

Tak for dit indlæg!

Det er rigtig, at visse steder er der kommet et klik mere, og det kan jeg sagtens sætte mig ind i er frustrerende ved første øjekast. Dog er der også en del steder, hvor vi har sparet nogle klik, så det skulle gerne være sådan at den totale sum går den rigtige vej, også når det kommer til klik. Derfor er det nok alligevel sådan, at vi lægger mere mærke til de klik vi får ekstra - end dem vi sparer smiley.

Den bagvedliggende grund til at fx menuerne er flippet sammen og, at der er færre ikoner ude til højre er, at vi har ønsket at gøre brugerfladen mere ren, og simpelthen give brugeren færre ting der skal tages stilling til hele tiden - hvilket gerne skulle øge oplevelsen samt spare noget tid på den lange bane.

Du kan køre i den gamle version i et lille stykke tid endnu - vi har ingen præcis dato på det - men det vil blive kommunikeret så snart vi ved det. Yderligere er det vigtigt at sige det kommer til at ske over en periode, vi skifter ikke alle på en gang smiley.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (10.3k points)
Tak for det fine svar.

Jeg har dog en ting mere..

Hvor er dækningbidraget i kr. blevet af..?
og hvor retter man kostprisen.

I den gamle verison kunne man se dækningsbidraget i kr. og i %
jeg synes dækningsbidrag i kr. er det vigtigste - så man konkret kan se fortjenesten, fx i tilbudsfasen.

Denne funktion bruger jeg meget, da jeg gå meget op i dækningsbidraget, på de opgaver jeg løser for mine kunder.