Forbedring ved indtastning af ny fakturalinje

0
Jeg har lagt mærke til, at når man udarbejder en faktura og skal tilføje en vare via en fakturalinje, så når man har valgt varen, så står der som standard 1 i feltet antal, hvilket er fint. Til gengæld er det uhensigtmæsssigt, at når man så klikker i feltet med musen, så placerer markøren sag foran 1-tallet, så man først skal trykke på delete og først derefter kan taste det rigtige antal. Det tager for lang tid. Den bør helt klart markere 1-tallet, når man klikker i feltet eller automatisk rydde feltet, så det bare er at taste antallet. Hvis man bruger TAB til at navigere rundt i felterne, så markerer den 1-tallet som ønsket. Det bør altså også være tilfældet ved museklik.

I øvrigt lige en anden bemærkning omkring varer og fakturalinjer. Vil det være muligt at få systemet til at søge hurtigere i databaserne, når man skal søge efter en vare eller bare taste en vare i en fakturalinje? Vi har f. eks. mange mange tusinde varer i vores kartotek, og det går lidt sløvt med at få resultaterne frem, når man begynder at taste varenummeret ind. Tit kan man nå at taste varenummeret helt færdigt og så er det lidt ligegyldig med funktionen et eller andet sted.

Mvh. Lasse
spurgt 3 Dec, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af Webweaver (520 points)
status opdateret 4 Dec, 2013 af Lasse Bager

1 Svar

Hej Lasse

Det er bevidst lavet sådan at et museklik åbner for en rettelse af indholdet og tab for en udskiftning af indholdet.

Vurdering er at hvis man vælger at klikke sig ind i et felt er det for at lave en specifik rettelse - ændrer man det undervejs i oprettelsen via tab er det tænkt som en fuld redigering.

Hvad angår indtastningen af varenummer og opslag er det selvfølgelig et tungere opslag jo flere varer man har i kartotekerne - vi arbejder løbende på en optimering af denne proces, men udveksling af data er naturligvis hastighedsbestemt af mængden af data.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 4 Dec, 2013 Forslag af Lasse Bager (34,940 points)