forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Hurtig adgang - Administrator.

+1
Jeg synes, at det er smart, at i har lavet en "hurtig adgang" til de forskellige firmaer, man har i sin administrator-liste. Men det er irriterende, at det ikke står alfabetisk, for når man har mange firmaer oprettet, skal man bruge tid på at lede efter dem, for jeg kan ikke deres aftalenumre i hovedet. Det var meget nemmere, hvis de stod i alfabetisk orden. Håber det er noget, der kommer.
spurgt 2 Dec, 2013 i Forslag » Andet af HTB (1,360 points)
status opdateret 3 Dec, 2013 af Lasse Bager

1 Svar

Hej HTB

Det har været oppe og vende hvilken sortering vi ønskede at anvende, skulle den følge den sortering man selv havde lavet i virksomhedsregistreret eller altid nummerisk eller alfabetisk?

Vi har besluttet at gå med den faktor med færrest variabler og for nærværende er det løsningen af sortere efter aftalenummer.

Om der kommer en ændring hertil tvivler jeg stærkt på. Jeg markeret den som implementeres ikke da jeg ikke kan se det ske inden for en overskuelig fremtid.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 3 Dec, 2013 Forslag af Lasse Bager (34,940 points)
overvejes× 112
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”