Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ønske: Rapporter målrettet ledelse

0
Hej e-conomic

Tak for et virkeligt godt produkt - og super med det nye design.

Et lille ønske herfra: De fleste af de rapporter der er i e-conomic er baseret på en "revisior"-tilgang til styring af virksomheder (kontoplan, resultatopgørelse etc.). Det er fint - men det er ikke særligt brugbart i forhold til ledelse og rapporternes fokus er overvejende bagudrettet og med fokus på dokumentation. I mangler rapportering der er målrettet ledelse.

Der er et par helt oplagte rapporter:

- Omsætning/omkostninger per måned set i forhold til året før

- Omsætning/omkostninger per måned set i forhold til budget

- Top-10 kunder i indeværende år (= hvor afhængig er man af nogle få kunder?)

- KPI'er (er nok sværere fordi I har så mange forskellige kundetyper)

Jeg kan godt se at der er et par "apps" i jeres Apps-sektion der kan lave dette - men de virker ikke helt "færdige" og det ville være rart at have disse rapporter som en del af basis-pakken.

Er det noget I arbejder på og som I ser som en del af e-conomics domæne - eller skal jeg forsøge at løse ledelsesrapporteringen via Excel/apps?

Mvh

Jakob
i Forslag » Andet af (120 points)
opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Jakob

Jeg ved ikke om det er vores app du har kikket på, Business Intelligence men hvis der er noget som du mener vi bør udbygge app´en med hører jeg meget gerne.

Ring til mig på 2811 4220 eller send en mail salg@itnvision.dk

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)
Hej Per

Nej, det var ikke jeres app jeg hintede til - men jeg vil da straks tage et kig på "Business Intelligence". Det sagt, så vil jeg selvfølgelig helst have at det er indbygget i e-conomic, da jeg synes det er der funktionen hører til og fordi det der med at implementere endnu et IT-system ikke altid lige er den bedste medicin.

Mvh

Jakob

Hej Jakob

Vores app fungerer i samme brugerflade som e-conomic så det opleves ikke som et nyt it-system.

Men prøv at kikke på vores Business Intelligence app enten i e-conomics app store eller på følgende link

http://itnvision.dk/e-conomic-loesninger/business-intelligence

Det er vores hjemmeside.

Hej Jakob

For nærværende har vi ikke noget på bedding vedr. dette - vi har overladt det til vores app partnere.

Jeg er med på den følelse om at det gerne må være direkte integreret, men for nærværende har vi fokuseret vores kræfter på kerneproduktet og føler selv vi har fået nogle dygtige app partnere som kan levere alt fra et simpelt til et MEGET avanceret rapporteringsværktøj.

Med venlig hilsen Lasse Bager Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af 🔒 (34.9k points)