forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Dynamisk felt i stedet for navn på betalingsbetingelsen

0
Hej,

Jeg vil gerne have et dynamisk felt i stedet for navnet på betalingsbetingelsen når systemet generere en automatisk betaling fra webshop.

Dette fordi det er langt svære for min revisor at afstemme med banken hvis han skal sidde og trykke ind på hvert enkelte faktura.

Andre med webshops der har oplevet besværret ved dette?

Kh Nana
spurgt 28 Nov, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af ShaveSafe (120 points)
status opdateret 21 Mar, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

1 Svar

Hej Nana

Jeg kan forstå behovet for at man gerne vil have at den skriver fakturanummeret ind i teksten på betalingen i stedet for betalingsbetingelsen, hvilket msåke specielt kan være relevant i forbindelse med at man skal afstemme med sin bank.

Den vil dog få samme bilagsnummer som fakturaen og det er ikke et noget vi har set her på forummet før, så jeg vil lade det  stå åben for folk at komme med deres besyv til om det er noget der kunne være til gavn for flere. :)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 28 Nov, 2013 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”