Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ændring af sendt "Bestilling"

+4
Der mangler mulighed for at ændre en "Bestilling" efter den er sendt (som i ordre).

Der kan være brug for at tilføje diverse tillæg fra leverandør så som fragt og hvis der bliver bekræftet alternative varer, mængder m.v.
i Forslag » Lagerstyring af (250 points)
status opdateret af 🔒
Knap til "Ophæv send status" som i Ordre, ønskes.

Vi er nye i e-conomic, men vi har også brug for at kunne ændre i en bestilling efter den er sendt.
Hej Peter og Tage :)

Jeg er klar over, at det efterhånden længe siden i bragte dette forslag op. Jeg vil på trods af det alligevel lige gøre jer opmærksomme på, at det nu er muligt at ophæve sendt-status på en bestilling, der endnu ikke er modtaget.

Jeg håber i stadig har brug for denne funktion. Rigtig god dag :)

3 Svar


Vi kunne også bruge en sådan funktion.

Forslag af (220 points)
Meget enig.

Det giver ofte forvirring hos leverandøren at de skal modtage en bestilling med helt nyt referencenummer, hvis blot man har en rettelse.
Forslag af (1.1k points)
Vi mangler rigtige mange gange muligheden for at ændre en bestilling efter den er sendt, dvs. en knap til "Ophæv Sendt Status"

Det er et meget stort ønske fra vores side at e-conomic indfører denne muligheden i bestilling så det er tilsvarende den mulighed man har i Salg/Ordre

mvh
Hej Peter :)

Jeg kan se, at vi aldrig har vendt tilbage på dette indlæg - det vil jeg gerne undskylde for.

Vi har dette forslag på et andet indlæg og for, at have det hele samlet vælger jeg, at lukke dette som en "kopi" af det andet indlæg.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)