Informizely customer feedback surveys

Kundenummer i Fi-linjen på fakturaen

+1
Et forslag herfra er, at  kundenummer kommer med i Fi-linjen på fakturaen. Hvis man har et finansfirma tilknyttet, som står for inddragelse og incasso, er det ikke nok med fakturanummer.
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej

Mange tak for dit forslag her på forummet.

 

Jeg kan sagtens følge dig i, at det ville være smart, især i jeres situation, at man ville kunne tilføje information til linjen (OCR-linjen) eller skifte til debitornummeret.

 

Grunden til, at vi har valgt at det er fakturanummeret der indgår, er at når betalingen kommer, så vil udligningen ske direkte ved indlæsning af fx bankfil med indbetalinger. Derudover, så vil du kunne identificere hvilken faktura betalingen vedrører. Hvorimod, hvis det var debitornummeret, skulle man selv danne sig et overblik over hvilken faktura betalingen vedrører.

 

Debitornummeret kommer faktisk ind i linjen når man sendere rykkere ud, da det ikke længere er en fakturas beløb, men derimod bliver en saldo som man fakturere. Ex. Flere fakturaer, rykkergebyr, rente mv.

 

Du vil kunne læse mere om det her i denne artikel om OCR-Linjen.

 

Jeg takker derfor endnu en gang for dit forslag, men desværre vil det ikke være noget der umiddelbart vil blive implementeret. Jeg vil dog meget gerne lade dit forslag stå og se, hvor mange andre der evt. har det her som en stor udfordring – så kan det være det er noget vi bliver nødt til at gentænke.


 

Med venlig hilsen

Christian Andersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.2k points)
Jeg synes også, det vil være en fordel med kundenummer i OCR-linien. Jeg synes helt bestemt også, at fakturanummeret skal indgå for automatisk udligning, men jeg tænker umiddelbart - hvorfor ikke have beggel dele i OCR-linien? Først et kundenummer og derefter et fakturanummer evt. adskilt af et kontroltegn eller lign. så systemet kan skelne imellem dem. Burde ikke være helt umuligt at lave, og jeg tror OCR ciffer længden er lang nok til det, hvis man f. eks. har et telefonnummer som kundenummer.