Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mail adresse tags

0

Hej E-conomic 

Det ville kunne være dejligt at benytte tags i mail adressen og gemme disse.

Problemet er når der er oprettet en faktura e-mail adresse for en virksomhed, så overskriver denne attending persons mail adresse.

For at få denne mail adresse tilbage, kan der vælges at kontaktpersonen skal have en kopi ved faktura. problemet med dette at vi har et antal kontakt personer i hver virksomhed og derfor ville alle deres mail adresser komme frem når en faktura sendes.

Dette er værre ved ordrebekræftelser hvor virksomhedens faktura e-mail adresse også overskriver selvom de ikke skal benytte den. 

Jeg ved ikke om det er mig der benytte funktionaliteten forkert, for jeg kunne oprette en "kontakt person" med virksomhedens e-mail adresse,  som benytter kopi funktionen.

Jeg har to forskellige løsnings forsalg:

1. Gøre at virksomheds faktura e-mail adresse kun benytters som en kopi adresse ved faktura, som funktionalitet ved kontakt personer.

2. Der laves tag i mailen adresse bjælke så som [attending][VirksomhedFakturaMail] m.m. som kan gemmes som ved teksten og kan være forskellig for både ordrebekræftelsen, fakturaen, tilbud og rykker.   

i Forslag » Andet af (160 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Jens

 

Tak for dit indlæg!

 

Jeg er ikke sikker på jeg er 100% med på, hvad du mener. Du kan godt komme udenom, at den altid indsætter kundens e-mail selvom der er en kontaktperson på fakturaen. Under din fakturafane i debitorkartoteket har du over den blå bjælke "debitoropsætning", herinde kan du fjerne hakket ved der, hvor der står "send altid til kundens e-mail". Så vil den som udgangspunkt sende til den kontaktperson, der er på fakturaen, samt eventuelle andre kontaktpersonen, der har "kopi-hakket" smiley.

 

Ved ikke om det giver dig lidt ny information, ellers uddyb gerne yderligere.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (10.3k points)