forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

E-conomic nyt layout

+2
hej

Jeg frygter den dag det nye E-conomic layout slår igennem.

For det første synes jeg ikke det er nært så intuitivt at navigere rundt i som det nuværende layout og for det næste er skærmbillederne utydelige fordi der er for lidt kontrast i.

Det gamle layout er til gengæld hamrende godt !!! kan I da ikke videreføre noget af det som er godt ved det gamle layout.

Hilsen Susan
spurgt 14 Nov, 2013 i Spørgsmål » e-conomic generelt af SusanPradsgaard (1,070 points)
status opdateret 17 Dec, 2013 af Lasse Bager

1 Svar

Hej Susan

Vi er helt med på at al forandring fra noget som man har vænnet sig til og tilpasset sig kan være svær - og også helt og aldeles hvorfor vi gør det stille og roligt.

Jeg vil meget gerne vide hvad det er for gode ting ved det gamle layout som ikke er kommet med videre - da vi forhåbentligt og forventeligt ikke har forværret noget - blot ændret noget.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 14 Nov, 2013 Spørgsmål af Lasse Bager (34,940 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”