Genvejstast til beholdningskonto i kvikkladde

0
Hej

 

I forbindelse med opsætning af kvikkladden kan man vælge genvejstast for beholdningskontoen man ønsker at anvende som modkonto.

 

Pt. er det kun muligt at vælge A-Å som genvejstast.

Her vil jeg foreslå at man også kan vælge 1-9, idet man alligevel sidder med fingerne på det nummeriske tastatur. Derfor er det nemmere f.eks. at vælge et 1-tal som genvejtast for din bankkonto / kasse / giro eller privat hævet fremfor du skal taste et bogstav som genvejstast.
i Forslag » Bogføring af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Allan

Jeg er helt med på dit udfordring, men det er helt bevidst at det er lavet sådan.

Vi har ikke lavet nogle begrænsninger for kontonumrenes længde i nedadgående retning så reelt kan en kunde lave konto nummer 1 og frem - så hvis der opstår sammenfald, hvad skal den så gøre?

Så derfor har vi bevidst lavet det med bogstaver og ikke tal.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (34.9k points)
Ja det kan jeg godt se men hvad så med at sætte den begrænsning at kontonummer minimum skal være på 2 ciffer. Så opstår problemet ikke.
Det ville løse problemet, men i og med at vi ikke har gjort det historisk - så kan vi ikke håndtere dem som allerede nu kører på en kontoplan med et ciffer i kontonummeret - vi kan ikke tvinge dem til at ændre deres kontoplan når den er oprettet med de præmisser vi selv har fastsat. Desværre.