Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Standard faktura gebyr på en kunde

+6
Kan man på en kunde fastlægge et standard faktura gebyr som automatisk bliver pålagt faktura til den enkelte kunde?

Jeg har nogle kunde som skal have et fakturagebyr pålagt hver faktura og andre der ikke skal have dette. Det ville være hensigtsmæssigt om det kunne sættes op på kunden, eller kundegruppen?
i Forslag » Andet af (870 points)
status opdateret af 🔒
Det ville også være fantastisk hvis man kunne pålægge en udregnet % sats.

Vi har flere kunder der ligger transportforsikring på deres faktura, som er en % sats af fakturatotalen.

2 Svar

Hejsa :-)

 

Tak for dit spørgsmål

 

Det er desværre ikke muligt at ligge et standard fakturagebyr på en faktura. Du kan evt. oprette en vare der hedder faktura gebyr og ligge den på de faktura der har behov for dette.

Håber dette kan hjælpe dig videre

 

God dag :-)

<p>     &nbsp;</p> <p> <p>     Mvh.</p> <p>     <strong>Peter Friis</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (24.2k points)
Hej Peter

Problemet er at jeg jo ikke vil håndtere det manuelt, og synes faktisk det kunne være en feature som I burde skrive ned til fremtidig udvikling.

Michael
Jeg synes det giver rigtig god mening.

Det bliver fx mere og mere "normalt" at man pålægger et faktureringsgebyr/håndteringsgebyr på de kunder der ikke modtager deres faktura på mail.

René Arpe It-konsulent
Forslag af (17.3k points)
Det giver absolut god mening og jeg kan ikke forstå at dette endnu ikke findes i E-conomic, dette opslag er fra 2013 og jeg har haft denne feature i min gamle winfinans i 10 år nu, jeg har brug for en miljø gebyr skal skal være 2.8% af faktura beløbet og det kunne Winfinans gøre helt automatisk, nu skal jeg gøre det manuelt, der er f..... dumt  øv