Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fordelingsskabelon

0
Jeg har pludselig fået en ny slags fordelingsskabelon, den er meget stor ,så den kan kun skrives ud i sider.

jeg kan ikke slette linier som jeg ikke skal bruge mere.

Jeg får besked på at der er en ny og gammel version af e-conomic, hvordan kan jeg vide hvilken jeg er i.

v.h. <lis
i Spørgsmål » Andet af (170 points)
status opdateret af
Det kan da ikke være meningen at en opdatering forringer den eksisterende.

Tidligere havde jeg en skabelon der hed lønfordeling.

Her kunne jeg hver måned indtaste medarbejdernes lønninger og fordele dem på forskellige projekter, Jeg havde kontonr. stående og skulle bare fordele på afdelinger.

I flg. det nye skal jeg oprette det hele forfra hver måned, hvad skal jeg så bruge det til, det er jo ingen lettelse.

Lis

3 Svar

Som jeg har forstået forklaringerne, så kan du IKKE slette linjer, men skal lave en ny skabelon, som du skal gemme.

Du kan ikke gemme "oveni" en allerede gemt skabelon. Dvs.ønsker du at ændre en skabelon, så hedder det en ny og sletning af den gamle. Men sletning er vist heller ikke muligt lige p.t.

Tilsyneladende er det teknikerne, og ikke kundernes ønsker og den sunde fornuft, der råder.
Spørgsmål af (26.5k points)
Hej Lis.

Tak for dit indlæg.

Vi er godt klar over der er lidt udfordringer med den nye fordelingsskabelon. Dette er vores teknikker i gang med at kigge på. Vi er glade for at få feedback på vores nye design, for vores teknikker sidder og retter/forbedrer løbende.

Men som sagt, de er i gang med at kigge på dette problem, jeg kan ikke love hvornår der kommer en løsning til det - men det skal nok komme til at fungere ordentligt igen :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Christina Heckmann</strong></p> <p>     <strong>
Spørgsmål af (13.4k points)
Hej Lis

Tak for dit indlæg her på vores forum. :)

Som min kollega Christina, tidligere skrev har vi kigget på fordelingsskabelonen i vores nye layout, og vi har i den forbindelse forbedret vores fordelingsskabelon hhv. tilpasset størrelsen samt gjort at man kan slette fordelingsskabeloner, og oprette nye.

Vi er altid glade for feedback og interesse i at gøre e-conomic bedre, så du er altid velkommen til at skrive igen, hvis du skulle have lyst til det. :)

<p>     &nbsp;</p> <p> <p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Christian Andersen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (1.2k points)