forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Att.: Peter Friis - yderligere beskrivelse af betaling

0
Hej Peter

Først laver jeg en kreditorsaldoliste og markerer de betalinger der skal betales. Herefter går jeg ind under betalinger og laver samme søgning som under kreditorsaldoliste. Finder de betalinger der skal betales og markerer betalingerne. Overfører den til banksystemet elektronisk.

Men hvis en faktura er bogført og står med en forfaldsdato den 20.09.13 men bliver betalt for sent f.eks. 01.10.13. I banken rettes datoen jo automatisk. Men i kassekladden hvor betalingerne bliver gjort klar til bogføring står den med datoen den 20.09.13 (forfaldsdatoen) Denne dato rettes ikke og hvis ikke man lige er vågen bliver betalingen jo bogført i september. Den burde jo rette datoen ud fra en eller anden kalender der ligger i systemet. Det burde jo ikke kunne lade sig gøre at den kan bogføre en betaling tilbage i tiden når betalingen først laves den 01.10.13.

Eller gør jeg noget forkert ??

Hilsen

Betina von Wildenradt
spurgt 31 Okt, 2013 i Spørgsmål » e-conomic generelt af BVW (310 points)
status opdateret 31 Okt, 2013 af Peter Friis

1 Svar

Hej Betina

 

Jeg kan forstår hvad du mener. Jeg kunne dog ikke genskabe dette. Har du mulighed for at fange vores telefon support på 8820 4841. Så kan vi evt. komme med ind på aftalen og se hvad der sker.

 

Håber vi kan få dig i mål :-)

 

God dag.

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

besvaret 31 Okt, 2013 Spørgsmål af Peter Friis (24,160 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”