forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Highlighting af konto som periodisering foretages på.

0
Hej,

Jeg har oplevet at vores assistenter laver en del fejl ved brugen af periodiseringstillægsmodulet. De siger de har svært ved at vide hvilket felt economic vælger at bruge når de aktiverer periodisering. Ved Kreditorfaktura benyttes ”modkonto” feltet til periodisering mens at ”kontonr.” feltet benyttes ved finansbilag.

Er det ikke muligt at economic highlighter det felt som den har tænkt sig at benytte til periodisering, når man har aktiveret det?

MVH Mads
spurgt 22 Okt, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af Mads Lomholt (150 points)
status opdateret 22 Nov, 2013 af PeterLuthman

1 Svar

Hej Mads

 

Tak for dit indlæg - jeg synes bestemt forslaget giver god mening, og det ville kunne hjælpe der. Når det så er sagt er det lidt et hjørne i programmet og umiddelbart ikke noget der vil blive prioriteret højt i forhold til udvikling.

Derfor tillader jeg mig at sætte "implementeres-ikke" for ikke at give nogen falske forhåbninger. DOG er pointen om at highlighte og hjælpe brugeren noget vi generelt arbejder på i programmet, og der er ting som det du foreslår her i samme boldgade.

Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

besvaret 25 Okt, 2013 Forslag af PeterLuthman (10,290 points)
overvejes× 120
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”