Medtag kasseklader i rykkermenu

0
Hej e-conomic

Tak for et FANTASTISK system som vi nyder at bruge, hver eneste dag.

Vi er nye i bogføringens ædle kunst og har derfor en administrator, som lige kigger vores kasseklader igennem inden de bliver bogført.

Når vi skal holde de af vores kunder, som ikke vælger at betale til tiden i ørene, ville det hælpe os meget hvis man i rykkermenuen kunne indfører en "medtag kasseklader"

Vi ved godt man kan lave en debitorsaldoliste hvor man kan medtage kasseklader, men det er lidt nørklet at man skal frem og tilbage mellem disse menuer, først ind og se om de er afstemt, så ind og rykke dem.

Håber det giver mening

MVH

Kim
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Kim

 

Tak for dit indlæg og ros! smiley

 

Det du tænker på er, at I indimellem har nogle indbetalingerne liggende i kladde, som I gerne vil have den tager hensyn til nede på rykkeren uden, at de er bogført endnu? Hvis jeg forstår dig rigtigt? Problemet er at selve udligningen i debitor/kundemodulet først sker i bogføringsøjeblikket. Dine indbetalinger fremgår heller ikke som åbne poster på dit kundekort før de rent faktisk er bogført.

 

Risikoen for fejl vil umiddelbart blive meget høj så vidt jeg lige kan se, og jeg tror også det er derfor den er ret kategorisk i ikke at ville tage stilling til kladdeposteringer på debitorsiden. Man skulle jo nødig komme til at snyde sig selv eller sine kunder.

 

Derfor vil jeg tillade mig, på trods af den ellers fine tanke at afvise, at det vil være noget som kan blive prioriteret til udvikling i programmet.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)