Datofelt for SIDSTE prisændring på varenummeret.

0

Hej

Jeg mangler et felt i Varekartotek/vareopret, hvor jeg kan notere, hvilken dato prisen SIDST er rettet.

Jeg sælger rengøringsmidler og rengøringsartikler og har ca. 30 forskellige leverandørere og meget få af dem har prisstigning den samme dato, hvilket gør det svært at overskue, hvilke af mine f.eks. 1250 oprettede varer der er prisrettet altså "Up To Date".

Taster jeg f.eks en vare som jeg ikke sælger, hver dag, ville det være rart at der var et felt  med "dato for pris", jeg ville her kunne se dato 11.04.2011 og hermed en indikering af at jeg "måske" lige skulle tjekke om prisen stadigvæk er korrekt.

Kunne man f.eks. i varekartoteket (til venstre for gruppe, salgspris, indkøbspris) have et felt med "pris rettet sidst" så ville man have et godt overblik over, hvilke priser man evt. lige skulle tjekke/opdatere.

 

i Forslag » Andet af (190 points)
status opdateret af

1 Svar

Hejsa :-)

 

Tak for dit indlæg.

 

Jeg forstår din pointe og hvorfor det kunne hjælpe dig med dine priser. Får du dine vare via varelister ? eller er det enkelte vare du ligger på dit lager og køber forskellige steder ?

Du kan nemlig (hvis du ikke har lagermoduler) opdatere dit varekartotek via en excel fil. På den måde kan du altså opdatere dine vare i et hug.

Jeg vil lade indlægget stå åben og afvente om evt. andre kunne tænke sig dette.

 

God dag.

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (24.2k points)