Faktureringskonto

+1
NÅr man skal fakturere en kunde, som har en hovedafdeling er det ret vigtigt med en faktureringskonto. Sådan så man har en konto, hvor hovedfirmaet står og så en konto til hvert leveringssted.

Ved godt, at jeg kan bruge leveringssted, men det er bare ikke optimalt nok. Da vi også indlæser filer fra timereg. m.v. og de så ikke går rigtigt ind.

Samt nu skal vi oprette hovedfirmaet og så lave 30 leveringssteder - og de 30 leveringssteder er allerede oprettet som kunder. Kunne man have oprettet en konto og sat faktureringskonto op, så havde det været meget nemmere.

KÆMPE ønske fra os og flere af vores kunder.
i Forslag » Andet af (200 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Tina

 

Tak for dit indlæg smiley

 

Jeg skal bare lige være helt sikker på, at jeg 100 % med på, hvad du mener - I ønsker at man på den enkelte kunde i kartoteket havde mulighed for at sige, at denne kunde faktureres over en anden kundes kontokort? Så historikken er fordelt ud men det skyldige fremgår af hovedkunden eller hvordan?

 

I så fald kan jeg godt se idéen, men lad os se, hvor mange andre derude som har den funktionalitet som et stort ønske. Som det ligger lige nu er det ikke noget jeg tror bliver implementeret foreløbig, men lad os se som sagt, hvad andre mener smiley.

 

Vi har en funktionalitet der måske kunne bruges omkring betalingsbetingelserne. Den type der hedder "kreditkort" kan man angive en anden debitor, som den fakturaen skal overføres til og stå skyldig på efter man bogfører fakturaen. Jeg ved ikke om det evt. kunne hjælpe jer? smiley

 

Uddybt endelig, hvis jeg ikke forstår dig rigtigt smiley

 


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)
opdateret af

Hej igen Tina

Dit forslag er desværre ikke blevet prioriteret til vores møde, jeg ved heller ikke om noget af det jeg skrev i mit første svar måske gav dig lidt ekstra muligheder du kunne kigge på?

Du er selvfølgelig til stadighed velkommen til at uddybe og i al fald tak fordi du tog dig tid til at stille et forslag her i vores forum - det er værdsat! smiley


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)