Ændring af varegruppe

0
I august ændrede I systemet, så man ikke mere kan ændre en varegruppe på en vare, hvor der har været posteringer. Jeg kan ikke finde Jeres info herom, men jeg synes, at ændringen er katastrofal. Det betyder, at har man tildelt en forkert gruppe på en vare, så skal man omdøbe den pågældende vare og oprette en ny med det oprindelige varenummer og den korrekte varegruppe.

Jeg sidder lige nu med en virksomhed, hvor en omlægning af varegrupper er nødvendig for at kunne udtrække nogle fornuftige salgsstatistikker i fremtiden. Dvs. udlæsning af noværende varekartotek, ændre varegrupper heri, omdøbe varerne i e-conomic og derefter indlæse de "nye" varer med korrekte varegrupper.

Det er selvfølgelig muligt, men samtidig ligger der et hav af kundeordrer, som venter på ekspedition, og i disse ordrer er alle varelinjer nu omdøbt til de varenumre, der i fremtiden skal udgå pga. forkerte varegrupper. Dvs. at alle disse ordrer nu skal gennemgås, og hver varelinje skal "omdøbes" til det "nye" varenummer. Og er der så helt styr på beholdningerne, når ordrerne er kørt igennem systemet?

Det er bestemt ikke en usædvanlig situation, når man arbejder i den virkelige verden, derfor er mit spørgsmål:

KAN E-CONOMIC ÅBNE FOR, AT ET ENKELT LICENSNUMMER I EN KORTERE PERIODE KAN ÆNDRE VAREGRUPPE PÅ DEN ENKELTE VARE, ELLER KAN E-CONOMIC VIA EN INTERN KØRSEL LAVE EN OPDATERING FOR OS?
i Forslag » Lagerstyring af (25.8k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Erik

 

Tak for dit indlæg

 

Jeg kan sagtens forstå den pointe du kommer med. Og specielt når det omhandler brug af statistik osv.

Vi har lige nu gjort det sådan at man kan kontakte os i supporten for at få ændret dette. Vi ændre kun dette hvis det er i abselut nøvendigt for at komme videre.

Det kan jeg fornemme det er i denne sag.

 

Du er meget velkommen til at fange vores telefon support på 8820 4841. så de kan åbne for det aftale nummer der er snak om.

Og som du ved så er der potentiel mulighed for at der i ens varelager opstår uhensigtsmæssigheder vi i kan supportere.

 

God dag

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (24.2k points)
Puha, det var dejligt.

Jeg havde sådan håbet på, at hvis man nulstillede alle varerne værdimæssigt (Antal og kroner), så kunne varegruppen ændres; men den opfattelse ændrede en test på. Af hensyn til den pågældende virksomheds daglige drift, ville vi have lavet ændringerne i den forgangne weekend, men det lod sig jo desværre ikke gøre. Det har så medført, at jeg er nødt til at lave en ny tidsplan. Jeg har netop sendt et regneark med varekartoteket til virksomheden, hvor de skal indtaste de nye varegrupper og andre ændringer. Når jeg har det tilbage, henvender jeg mig til Jer og aftaler nærmere. Sandsynligvis onsdag formiddag. Det er jo ikke en operation, der tager ret lang tid.
Hej igen Erik

 

Det er du meget velkommen til. Og nej du kan desværre heller ikke ændre selv om du nulstiller varene. Men det var et forsøg værd :-)

Men godt du kan bruge denne løsning.

 

God dag.