Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Det nye design

+3
Nu har jeg snuset lidt til det nye design.

DET ER DA IKKE NOGET FOR HVERKEN DE SVAGTSEENDE ELLER DE UTÅLMODIGE.

Klik mig her og rul mig der, superkorte tekststrenge og gnidrede opstillinger.

Håber da, at det nye design først implementeres, når jeg er gået på pension.

E-conomic skal være en arbejdsplatform og ikke et æstetisk eksperiment.

Det burde være tvunget, at der udarbejdes en APV, inden det går endeligt i luften.
i Spørgsmål » Andet af (26.5k points)
status opdateret af 🔒
Jeg er helt enige med både Bodil og Erik og sikkert mange andre... Det nye layout er virkelig IKKE en forbedring generelt.

der er da nogle geniale forbedringer, ingen tvivl om det, men når det så er sagt, så er der endnu flere forringelser..

Bl.a. arbejdsvinduet generelt er for stort til skærmbilledet og der er et rullefelt i bunden så man kan rulle fra side til side... det er bare ikke godt nok når der udnefor arbejdsvinduet er et par cemtimeter i hver side der ikke bruges til noget...

Der er for mange steder man skal bruge musen for at komme videre, frem eller tilbage, op eller ned...

Felter er forringet så man skal taste f.eks hele dato og måned hver gang man har været ude af vinduet...

Jeg er også af den opfattelse, at hele registreringsproceduren er blevet væsentlig langsommere og at der er flere steder man skal være på vagt med f.eks annulleringsknappen som er flyttet frem i tab-rækkefølgen.

Jeg kan jo blive ved...

Jeg synes også det vil være en god ide, hvis så drastiske ændringer på én eller anden måde kommer i 'kundehøring' inden det går i luften...Hvis det er rigtigt, at alle ikke er begyndt at bruge det nye layout, så frygter jeg telefon- forum- og blog-storm og selv overvejer jeg kraftigt, at finde en anden leverandør....

Håber alle indlæg om det nye layout samles på ET overskueligt sted, så vi, der ligesom Bodil, ikke er så aktive her. har en chance for at følge lidt med.

1 Svar

Hej Erik,

 

Tak for din henvendelse.

 

Jeg er utrolig ked af din opfattelse, da det er meningen, med det nye design, at det skal være mere brugervenligt og enkelt.

Hvad er det helt præcis du synes ikke er optimalt, udover det du har skrevet?

Det nye e-conomic implementeret for potentielle kunder, men vil blive implementeret for eksisterende kunder senere, hvornår ved jeg ikke helt præcis. Hvis de eksisterende kunder ønsker at skifte over til det nye e-conomic, kan de med glæde ringe ind, hvor vi vil sidde klar og hjælpe dem derover.

Men Erik, tror du ikke bare, at man lige skal vende sig til det? Sådan er det jo altid med nye ting :)

 

Glæder mig til at høre fra dig.

God aften!

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Dejvid Vidojevic</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (1.0k points)
Det er ikke kun et spørgsmål om "tilvending" - Det er virkelig gnidret og IKKE brugervenligt. Umiddelbart tænker jeg at det er "funki" og "smart" for dem som sidder på sidelinien og er gerne vil "klikke" sig frem til rapporter og lignende. Men sidder man som jeg med 10 butikker, hvor der skal "knaldes" en hules masse tal igennem i en fart, er det IKKE GODT.

Jeg har tidligere henvendt mig, at jeg ikke har tid til fniller fnaller, og derfor er jeg heller ikke så aktiv herinde, men håber virkelig at der sker væsentlige forbedringer inden vi alle bliver "pålagt" det nye lay-out.

vh Bodil
Det vil jeg selvfølgelig give dig ret i Bodil og det er naturligvis uheldigt, hvis det er en generel oplevelse.

Det er selvfølgelig ikke godt, hvis i sidder og skal spare klik til netop det i anvender det til og at det så ikke kan lade sig gøre.

 

Det er virkelig beklageligt og jeg vil mere end gerne hjælpe jer ud af dette. Derfor kunne det være en kæmpe hjælp, hvis jeg kan få mere konkret info om i hvilke områder i ser de største udfordringer.

 

Glæder mig til at høre fra jer :)
Hej Dejvid

Jeg er meget ophængt med arbejde og har desværre ikke tid, men I kunne jo starte med at samle alle indlæg som omhandler det nye layout. Jeg har været inde og kigge lidt, og det virker forvirrende, at der ikke er en oversigt som udelukkende omhandler det nye layout. Men jeg har dog konstateret, at der er mange indsigelser. Jeg vil ikke bruge tid på at opremse mangler, som andre måske allerede har gjort.

Tænk på, at rigtig mange af jeres brugere måske slet ikke har kendskab til det nye layout endnu. Det bliver en storm på supporten, når I smider alle på det nye - også selvom I gør det gradvis.

Rigtig mange brugere er jo slet ikke aktive her på forum, så antal indsigelser afspejler heller ikke, hvor mange brugere, der er utilfredse.

Jeg kommer gerne på banen igen, såfremt jeg for lidt tid til overs.

vh Bodil

Det er rigtigt, som der skrives, at det er en forsvindende lille del af e-conomics brugere, der læser, hvad der sker i forum, og der er en endnu mindre del, der er aktive.

Hvis e-conomic har modet, så er her måske en god ide:

Når brugerne logger sig på e-conomic, så lav en pop-up, hvor vedkommende bliver gjort opmærksom på Forum, og hvad man kan deltage i.

For mig er forum nu kun et sted, hvor jeg, og andre, kan komme af med mine/vores frustrationer over såkaldte "Forbedringer",

Mine opråb om, at e-conomic etablerer et forum af professionelle brugere bliver gang på gang afvist af e-conomic med den begrundelse, at systemet er tiltænkt mindre virksomheder. Men potentialet er, efter min mening, meget større, og derfor vil et profesionelt forum også komme både e-conomic og de mindre erfarne brugere til gode.

Ideen om at samle indlæg om det nye design et sted er fremragende, for jeg er sikker på, at der bliver meget postyr, når det implementeres 100%.

Og tanken om at finde/anbefale et andet system, hvor man tænker professionelt i forhold til andres erfaringer og udnytter de dygtige brugere, ligger ikke mere fjern.

Tja. Hvor skal jeg begynde, og hvor skal jeg slutte?

Et eller andet sted skriver I, at nu bliver alle arbejdsgange ensrettede eller synonyme, eller hvad det nu skal kaldes.

I princippet er funktionerne for debitorer og kreditorer ens - blot med modsat fortegn. Men, men, men.

Laver du f.eks. en fakturalinje i en salgsfaktura, kan du trykke "Gem og ny", men den tilsvarende funktion ved en leverandørfaktura i lagersystemet findes ikke. Ej heller, hvis du vil lave en lagerregulering.

Test og troværdighed, det er, hvad jeg savner hos e-conomic.

Derfor håber jeg inderligt, at I hurtigst muligt får oprettet et forum udenlukkende vedr. det nye design, for det er særdeles tiltrængt. Og, for Jeres egen skyld: Udskyd dog den implementering, indtil I er 110% klar.

Og hovsa: Man kan tilsyneladende ikke bogføre i kassekladderne via et indscannet bilag!!

Standardsvar fra e-conomic er tilsyneladende bl.a. "hvad er der helt præcist, du mener"

Så jeg bidrager da gerne med små in-put:

Fordelingsskabelonen "skift feltrækkefølge" er misvisende. Man kan ikke skifte feltrækkefølge - kun "springe over" -      denne sluger jeg igen blush man kan faktisk flytte feltet med venstre museknap.


Når jeg taster f.eks. "21" for at vælge en fordelingsnøgle, fremkommer "b1". Taster jeg "21" igen kommer den rigtige frem.

Fortsættelse følger...

vh Bodil

..... indtastning i kassekladde, hvor posteringer havner i feltet helt ude til venstre er ikke OK. Overblikket får man først, når der vælges GEM. Det giver efter min bedste overbevisning slet ingen mening at posteringerne havner i nævnte venstre felt. Har man valgt "GEM og NY" burde posteringerne allerede der havne korrekt i kladden. Dette er der også gjort opmærksom på fra anden bruger.

... fortsættes.

vh Bodil