E-conomic brug i USA

0
Vi bruger e-conomic både i Danmark og vores datterselskab i USA. I USA bruger man . som decimal separator og datoen skrivel omvendt f.eks idag = 10/1/2013. Det ville være dejligt, om dette kunne sættes som en del af indstillinger.
i Forslag » Andet af (230 points)
status opdateret af

2 Svar

Hvis du læsesr lidt om layout, kan du selv lære at ændre i din faktura ved at bytte om på dato og årstal i din engelske faktura.
Forslag af (25.8k points)
Hej Iga.

Tak for dit indlæg.

Jeg kan godt se der er lidt problemer i forhold til tallene, da man, som du skriver i USA bruger . i stedet for , som vi gør herhjemme

Det er sådan med vores aftaler, at de sættes op efter reglerne der er i det pågældende land. Dvs. det er de danske regnskabs- og momsregler den følger. Dette betyder også at måden at vi skriver tal og datoer på også vil være som herhjemme. Dette er ikke noget vi kommer til at ændre på, det vil derfor ikke blive muligt at sætte op, om man bruger danske eller udenlandske tal. Desværre.

Mht. datoerne, så er det korrekt som en anden bruger skriver, så kan man går ind på sit faktura layout og bytte om på de dynamiske felter.

På en dansk faktura ser det sådan ud: [DatoDag2].[DatoMaaned2].[DatoAar] (03.10.2013)

Det du skal ska ind og gøre, er at bytte om på dato og måned, så den kommer til at se sådan ud: [DatoMaaned2].[DatoDag2].[DatoAar] - så dette kan sagtens lade sig gøre :)

Med venlig hilsen

Christina Heckmann

Forslag af (13.4k points)