udskrivning af faktura

0
Hej

Har lidt "irritation" når jeg skal udskrive faktura.

 

Når jeg højreklikker på musen fremkommer et lille skærmbillede hvor jeg kan se halvdelen af print oplysninger og halvdelen af faktura, så skal jeg maksimere skærmbillede for at vælge antal og print.

Hvad skal jeg gøre for kun at få print vælger funktionen frem?

Mvh Jeanette
i Spørgsmål » Andet af (710 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Jeanette,

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig :) Kan jeg ikke få dig til at beskrive lidt nærmere om, hvor du er henne i programmet? Hvad du har klikket på inden, og præcist hvor henne du er, når du højre klikker?

Pft.

Steffen

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
Hej Steffen

Jeg vælger bogfør faktura (har forvalgt bogfør og vis faktura) så popper det "lille" vindue op midt på skræmen. og ligemeget om jeg vælger at klikke på printer ikonet ( i bjælken der vises nederst til højre) eller højreklikker og vælger udskriv, så er jeg nød til at maksimere billedet for at kunne vælge antal kopier og trykke print.

Jeg bruger google chrom som browser.

mvh jeanette
Hej Jeanette,

Tak for din opfølgning - og de lidt flere detaljer.

Jeg har netop testet det i Chrome, og kan se, at det Chrome gør, er at den ikke laver en ekstra pop-up der går uden på det andet billede. Jeg har netop testet det i FireFox - og jeg kan se at FireFox laver den normale printer indstillinger, således billedet er stort og man skal vælge.

Jeg fandt dog en måde at gøre det på, således du får pop-up frem. Det gøres ved at klikke ctrl+shift+p. (Det er ikke en standard funktion i Chrome)

Lykkedes det ikke ved at bruge den genvej? Der kan man vælge printer samt hvor mange kopier man skal have?

Steffen