forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Udligning over flere sider på hhv. debitor og kreditor

0
Synes det burde være muligt at udligne posteringer, som ligger på hver sin side, under åbne poster i hhv. debitor og kreditor modul.

Det er uhensigtsmæssigt, at man kun kan udligne poster som ligger på samme side, og at man skal til at bogføre sig tilbage i tiden (åbne gammelt regnskabsår) for at udligne gamle poster - da det resultere i et forkert billede rent regnskabsmæssigt.

Jeg vil gerne opfordre til at det i fremtiden kan lade sig gøre.
spurgt 24 Sep, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af Mette Factum2 (120 points)
opdateret 25 Sep, 2013 af Lasse Bager

1 Svar

Hej Mette

Jeg er helt med på modregningskonceptet er tilladt at foretage under givne forudsætninger og jeg forstår også godt ønsket.

Men hvad jeg også godt kan sige allerede nu er at det for nærværende ikke vil blive en del af e-conomic - simpelthen da behovet er forsvindende lille og det er en radikal ændring i koden som skal til for at lave sammenkoblingen heraf.

Så jeg må desværre afvise dit forslag.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 25 Sep, 2013 Forslag af Lasse Bager (34,940 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”