Nyt design - fedt og dog!

+4
Hej,

Som selvstændig bruger jeg E-conomic til at oprette fakturaer, kreditnotaer og så kigge lidt statistik. Det nye design har gjort det hurtigere/lettere for mig at oprette en ny faktura + det ser ganske fint ud.

Min eneste umiddelbare anke er at man ikke kan se sine faktura linier før man trykker gem så popupen lukkes - det er lidt irriterende.

Idag har min bogholder været igang med at lægge bilag ind og her er historien en hel anden! Hun er mildest talt meget utilfreds med layoutet. Som andre også nævner er det som om I har fået fat i en UI person der er kommet med et fint nyt layout, men uden hensyntagen til workflows, personas osv.

Eksempelvis har min bogholder skulle indtaste adskillige bilag - før kunne hun hele tiden se kassekladden og have overblik. Nu skal hun som på fakturaer lukke vinduet man indtaster i, for at se og sammenholde konteringer - det er fandme ikke smart!!! Dernæst klager hun over at felterne er sat op så man skal tabbe sig igennem en hel flok inden man når til det relevante med teksten - som ydermere er meget lille! Det er heller ikke supersmart!

Endelig er i nødt til at få testet layoutet på en række forskellige skærme. Nogle skærme har ikke så god farvegengivelse og der er der simpelthen ALT ALT for lidt kontrast på teksten og baggrundsfarven - eks de turkise knapper.

Lad endelig høre hvis der er løsninger på ovenstående problematikker, ellers bør i virkelligt overveje at gøre noget ved det!
i Forslag » Andet af (160 points)
status opdateret af

1 Svar

Hejsa :-)

 

tak for dit indlæg

 

Jeg vil først sige at jeg er glad for det ros du giver os i starten :-)

 

Man kan når man opretter posteringer via den liste der er til venstre i vinduet se hvad man laver. Her vil man også kunne sammenholde sine posteringer. Jeg håber dette kan bruges her.

Omkring tab rækkefølgen er den nu blevet totalt bruger defineret. man kan sætte den fuldstædig op som man har lyst til. Prøv at se denne artikel. Her man du se hvordan man sætte sin tab rækkefølgen op så den passer en 100%.

Inde i denne dette vindue kan du også vælge størrelsen på dine felter :-)

 

Jeg har hørt før at farverne ikke er skarpe nok nogle steder. Kan du prøve at sende et billede til info@e-conomic.dk eller ligge det ind her i indlægget så jeg har noget at holde op imod.

 

Igen tak for dine forslag. 

Jeg lader indlægget stå åben og se om hvor mange andre der har behov for det :-)

 

God dag.


 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (24.2k points)
opdateret af