Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Elektronisk attestation

0
Vi har indscanningsmodulet, og indscanner alle modtagne fakturaer. Problemet er, at alle udbetalinger her i huset skal attesteres af direktøren, inden udbetaling finder sted. Og så vidt jeg har kunnet få oplyst, så er der ingen mulighed for elektronisk attestation, hvilket gør, at vi fortsat må udskrive alle fakturaer i papirform, så de kan blive attesteret. Derefter er vi jo selvfølgelig også nødt til at opbevare papirudgaven, da det er det eneste sted attestationen findes.

Er der nogen der har en super god idé, så vi kan slippe for dette dobbelte arkiv.

mvh

ANH
i Spørgsmål » Andet af (140 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej ANH

Et godkendelses flow er ikke indbygget i e-conomic. Men det har vi heldigvis råd for. Vi samarbejder med en del apps som kan hjælpe dig. Jeg har linket disse der kunne være interessante.

http://www.e-conomic.dk/apps/regnskab/outlay

http://www.e-conomic.dk/apps/fakturaer/faktura-boks

http://www.e-conomic.dk/apps/fakturaer/ibistic

Og ellers kan du selv se om der er andre på vores app side om fakturahåndtering http://www.e-conomic.dk/apps/fakturaer

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)