forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Søgninger

0
Jeg er meget glad for jeres svar, men vil indtrængende og med et stort smil på læben foreslå jer at tænke den lidt videre; databasen med debitorer er jo samtidig et glimrende grundlag for et CRM-program. Kunne søgningerne ikke forbedres, så man kunne søge direkte på langt flere kriterier - f.eks. postnummer. Mange af os mindre erhvervsdrivende har jo aktiviteter, som vi gerne vil promovere lokalt, og der mangler jeg en eksport-mulighed, hvor jeg kan hente kunder, der eks. bor i et givent postnummer.

En eksport-mulighed, hvor man kunne hente alle kunder ud med udvalgte informationer ville stille brugeren meget friere til at søge og fremfinde relevante kunder t.eks. markedsføring.

Tænker man den lidt videre, så kan I - evt. som tilkøbsmodul - integrere med f.eks. Mailchimp, så man har værktøjerne til at udsende nyhedsbreve eller reklamefremstød til kunder.

Jeg har tidligere skrevet herinde om denne mulighed, og en anden bruger var flink til at foreslå en fin, men meget snørklet og manuel måde at fremfinde kunder i bestemte postnumre. Jeg tror, at mange af jeres kunder ville få rigtig meget glæde af en knap, der lige kunne klare det med et snuptag ;-).

 

Med venlig hilsen

Claus Hermansen
relateret til et svar til: Bedre søgekriterie
spurgt 16 Sep, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af claushermansen (200 points)
status opdateret 25 Mar, 2014 af PeterLuthman

2 Svar

Hej Claus

 

Tak for dit forslag og indlæg!

 

Det giver bestemt fin mening det du skriver, også med hensyn til søgningerne, og hvis der bliver gjort noget på området kan du være sikker på, at det bliver tænkt hele vejen - ikke kun en lappeløsning smiley. Så det kunne bestemt godt give mening med flere søgekriterier mulige, og det er også noget af det vi kigger på, som Lasse også svarede i det indlæg du linker til.

 

De yderligere idéer her giver bestemt også mening, og jeg vil med glæde lade dem stå til afstemning blandt vores brugere. At det er en ENORM besværlig måde at eksportere data fra "Indstillinger" og herefter sortere på en given kolonne i Excel vil jeg måske godt tillade mig at stille spørgsmålstegn ved - selvfølgelig med et smil på læben laugh. Men det klart - det er en længere vej end blot et enkelt tryk på en knap.

 

Lad os se, hvad andre brugere tænker smiley.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

besvaret 18 Sep, 2013 Forslag af PeterLuthman (10,290 points)

Hej igen Claus
 

Grundforslaget omkring en forbedret søgning er noget af det, der står på vores prioriteringsliste, så nu er det et spørgsmål om, hvordan og hvornår det evt. kan lade sig gøre.

Mht. til eksport så er den allerede som jeg beskrev mulig - og API'et er jo åbent så man ville sagtens kunne lave en integration hurtigt, der ville kunne administrere det du beskriver.
 

Du kan finde andre indlæg med søgning som står prioriteret herinde, så for ikke at "skure" billedet synes jeg vi skal samle stemmerne og feedback der. Derfor "implementeres-ikke" smiley.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

besvaret 25 Mar, 2014 Forslag af PeterLuthman (10,290 points)
overvejes× 107
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”