Informizely customer feedback surveys

Ingen afrunding af enhedspris

+1
Jeg vil foreslå, at enhedspriser i varekartoteket ikke afrundes til to decimaler. Vi har fx brug for at kunne have en pris på 0,6755 kr. Det betyder lidt, hvis det er en enhed, der sælges 750.000 stk. af - og kunden samtidig bruger et økonomisystem, hvor den eksakte pris skal påføres ordrebekræftelse/faktura.

Umiddelbart kan jeg ikke se, hvem der har behov for en afrunding.

 

Mvh.

Michael Lundholm
i Forslag » Andet af (210 points)
opdateret af

1 Svar

Hej Michael

Tak for dit indlæg.

 

Jeg kan sagtens forstå din undren og at det måske ikke giver mening lige når man ser det første gang.

Selve afrunding processen er et valg der blev taget helt tilbage da systemet blev lavet. Det er derfor ret kompliceret at ændre eller rette . Da man skal tilrette virkelig meget kode.

Jeg kan siger med sikkerhed i stemmen at det ikke er noget der vil blive rettet i den nærmeste fremtid.

 

Håber det giver mening

God dag.

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (24.2k points)
Har præsis samme problem som Michael Lundholm, med 2 decimal afrundingen.

Synes det er lidt vildt at der er så mange indlæg som efterspørger dette og i stadig ikke er interesseret i at implementere det? Jeg tør ikke gætte på hvor mange kunder som fravælger jer pga af dette ene punkt.

Funktionen kunne nemt gemmes væk så det kun var advancerede brugere som ville finde frem til indstillingen og selv bestemme hvor mange decimaler der var nødvendige.

Vi har problemer med dette i Danmark, Sverige og Norge, men især England og Eurolande (Tyskland, Polen og Spanien) hvor valutaen er så meget mere værd er jeres system næsten ubrugeligt pga 2 decimal afrundingen.

Det er en af de få parametre hvor jeres system ikke kan følge med konkurrenterne på markedet. :-(

Mvh

Rasmus
Hej Rasmus

Jeg forstår din pointe og at dette  er vigtigt for jer.

 

Jeg kan kun refererer til det jeg har skrevet oppe over. Det er en virkelig kompliceret operation og nærmest umulig at sætte i produktion som det er lige nu. Der er nærmest alt vores kode der skal ændres. og jeg kan  igen med sikkerhed sige at sådan en sag ville kræve utrolig mange mande timer før det overhovedet ville være tæt på noget der kunne komme i produktion.

 

Jeg må desværre igen sige at dette ikke er noget der foreløbelig vil blive implementeret.

 

God dag.