forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Overskrift i div. kladder

+1
Det ville være rart, at man i kassekladden kunne se det projektnummer, man evt. har bogført bilaget på, på lige fod med f.eks. dato, bilag, faktura, tekst, beløb osv.

Med venlig hilsen

 

 

Mette Pedersen
spurgt 12 Sep, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af rp (310 points)
status opdateret 7 Okt, 2014 af Lasse Bager

1 Svar

Hej Mette

Det er et meget godt forslag - jeg ved at i vores gamle design var disse overskrifter meget lidt dynamiske rent teknisk - om det er nemmere i det nye - det er jeg på ingen måde tekniker nok til at kunne svare dig på.

Men jeg vil gerne overveje dit forslag da jeg vil medgive dig at nytteinformationen afhænger af hvilke dele af systemet man benytter sig af.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 12 Sep, 2013 Forslag af Lasse Bager (34,940 points)
Hej Lasse

 

Jeg vil give dig ret i, at det selvfølgelig afhænger af, om man benytter projekt-modulet. Men det kunne være rart, om man kunne vælge !

 

Mvh.

 

Mette
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”