forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Udligning af gamle fakturaer/indbetalinger

0
På vores ene debitor står der 3 åbne poster (indbetalinger) fra 2008 og 2009. På en anden står der en åben post fra 2012 (en faktura). Alle posterne stemmer beløbsmæssigt, og fakturaen er betalt, men de er ikke blevet bogført/udlignet korrekt. Debitor samlekontoen stemmer og de gamle åbne poster indgår ikke i samlekontoens saldo.

Er det på nogen måde muligt at fjerne de gamle poster? Det er lidt irriterende, at de står som åbne, når jeg skal danne mig et overblik over, hvad vi har tilgode.

mvh

Lene
spurgt 12 Sep, 2013 i Spørgsmål » e-conomic generelt af AdminGruppen (160 points)
status opdateret 12 Sep, 2013 af Lasse Bager

1 Svar

Hej Lene

Desværre nej, de skal parres op mod hinanden.

Der må være noget yderligere tilpasning som har fundet sted siden det kan stemme uden at disse er lukket korrekt - du kan foretage en bogføring af en indbetaling i de nødvendige år - om nødvendigt i debet - på debitoren med modkonto ned på samme konto som er samlekonto - så får det ingen finanseffekt, men kan kun aflæses i debitorkartoteket - hvorefter en udligning kan finde sted.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 12 Sep, 2013 Spørgsmål af Lasse Bager (34,940 points)
Hej Lasse

Tak for dit svar, der umiddelbart lyder som en god løsning, men jeg kan ikke postere i de pågældende regnskabsår, da de er afsluttede. Skal jeg åbne alle de nyere regnskabsår for at kunne åben 2008 og 2009 igen?

mvh

Lene
Ja, det vil kræve en genåbning af regnskabsårene, men da der er tale om ren debet kredit lige langt på samme konto giver det jo ingen finanseffekt.
Tak for hjælpen :)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”