Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Sortering af varianter

0
Jeg har svært ved at finde ud af, hvordan systemet sorterer variantkartotekerne, eller om de overhovedet sorteres.
Jeg har en kunde, der er afhængig af at anvende en leverandørs farvekartotek, der er en kombination af 3 cifre efterfulgt af et farvenavn. Og det gør søgningen i e-conomic meget langsommelig og vanskelig. De samme cifre (numre) går igen med forskellige farvenavne. Er der en løsning??
i Spørgsmål » Lager af (26.5k points)
status opdateret af 🔒

12 Svar

Tue: Opslag i konti, kunder, kontaktpersoner etc. ud fra <em>enten</em> nummer eller navn er en central forbedring i vores nye brugerflade. Dette vil dog ikke blive backportet til den eksisterende.

Erik: Ved nærmere eftertanke må jeg altså sige, at jeg synes, det er helt igennem logisk, at der kan defineres en sorteringsrækkefølge ud fra et felt, som udelukkende har til formål at styre... sorteringsrækkefølgen; frem for en tvungen alfabetisk sortering ud fra variantens navn.

Tænk på, at varianter kan være meget andet end farver - fx størrelser, hvor en alfabetisk sortering af angivelser som S, XS, M, L, XL etc. efter min bedste overbevisning vil være enormt irriterende.

Dette kan selvfølgelig løses ved, at man prefixer alle navne med et tal for at styre sorteringen - men da variantnavnene jo ofte vil indgå på fx fakturaer, synes jeg ikke, dét er særlig hensigtsmæssigt.


Mvh.

<p dir="ltr"><b>Christian Estrup</b></p> <p dir="ltr">Director, e-conomic Core</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" alt="image"></p>
Spørgsmål af 🔒 (20.9k points)
Jo, men som [u:3fihabxa]BRUGER/kunde[/u:3fihabxa] ser jeg ingen forskel mellem opslag i konti, kunder, kontaktpersoner etc. og opslag i varianter.
Derfor, når man selv kan bestemme, om man f.eks. vil sortere opslag i kontoplan i enten kontonummer eller i navn, så kan man vel forvente nøjagtig den samme facilitet i variantkartotekerne. Formålet er jo det samme: Hurtigst muligt at finde det, man søger.
Det er trods alt Jeres kunder, der sidder med problemerne hver dag, og ikke Jeres systemfolk.
Spørgsmål af (26.5k points)