forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Se brutto/netto/avance efter bogføring

0
Vi mangler dagligt muligheden for at opdatere indkøbsprisen på en faktura efter bogføring.
Vi modtager altid kreditorfaktura efter vi har bogført vores debitor, så det ville være dejligt
hvis den faktiske indkøbpris også passede.

Derudover naturligvis mulighed for at se avance/dækningsbidrag og nettopris på en faktura
når den er bogført.
spurgt 9 Sep, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af BSThomsen (310 points)
status opdateret 7 Okt, 2014 af Lasse Bager

1 Svar

Hej Thomsen

Vi tillader ikke tilretninger af registrede posteringer efter bogføring - det gør vi ikke fordi bogføringsloven ikke tillader ændringer i registrerede posteringer - jeg er helt med på udfordringen i jeres tilfælde, men det er og bliver desværre ikke muligt.

Mht. det sidste - så kan du se det når du opretter fakturaen - efterfølgende vil du kunne lave en omsætningsstatistik med denne information, den er dog på kunde niveau og ikke fakturaniveau, men ellers indeholder den præcis hvad du ønsker. Du finder den på rapport --> omsætningsstatisk

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 11 Sep, 2013 Forslag af Lasse Bager (34,940 points)
Hej Lasse

Der er heller ikke tale om at ændre i bogførte posteringer, men kun om rent statistisk at koble udgifter og indtægter sammen. Dette er tilladt jf. bogføringsloven da jeg tidligere har benyttet en system hvor det sagtens kan lade sig gøre.

Med hensyn til rapport-funktionen er det ganske ubrugeligt at man ikke pr. faktura kan
se hvad ens dækningsbidrag er. Jeg forstår ikke hvordan andre driver virksomhed, uden at kunne gå tilbage og se hvad man har tjent på en vare. Det er let såfremt man altid har samme indkøbspriser - men hvis de svinger fra gang til gang, hvordan gør andre så?
Hej Thomsen

Jeg har tilpasset min markering af dit forslag og vil gerne lade den del omkring at kunne se omsætningsstatistik på faktura niveau gå videre.

Resten er en debat om tolkning af lovgivningen - vi har valgt at man ikke kan redigere i de indre sammenhænge på en postering - herunder heller ikke den kostpris som er registreret sammen hermed - desværre. Men det er et aktivt valg og det bliver for nærværende ikke anderledes
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”