Ære og respekt for det nye "facelift".....meeen!

+1

Først hatten af for at I løbende optimerer systemet med nye funktioner og senest på udseende.

MEN, jeg synes tit at det ender med uhensigtsmæssigheder når I laver "forbedringer". Det er lidt som om at I ikke helt kører beta længe nok på de ting I ændrer - det var ellers nemt at udvælge nogle få tunge brugere blandt kunderne og få dem til at køre systemet i en uge tid, inden I releasede en ny version. På den  måde ville jeg hurtigt kunne have givet jer en stribe småfejl som I kunne nå at rette inden at alle brugerne falder over dem.

F.eks.

-Funktionen hvor man i debitorkartoteket kunne klikke på et bogstav i toppen og dermed (meget hurtigt) kunne finde alle kunder der starter med eks. "b" - er væk, øv!

-Alle menuerne i venstre side er som default lukkede, dvs. at man hver gang man klikker på en ny fane i toppen skal ned og åbne dem op. Det er altså helt kuk kuk, og burde være indlysende for enhver udvikler at sådan ønsker en brugere ikke at bruge sin tid i systemet. Endvidere kan jeg (selv efter 6 år med 2 regnskaber) ikke huske under hvilke menuer tingene ligger, så det kræver at man åbner alle, hver gang.......øv!

-Jeg har flere steder fået systemet til at "crashe" ved brug af nye funktioner, f.eks. ved indbetalinger hvor man ved tryk på "gem og fortsæt" får en fejlmeddelse (denne er meldt til support som arbejder på det)

-Jeg sidder ved en 28" skærm men alligevel er der nu flere af de billder der åbner hvor der skal scrolles til højre/venstre for at se hele billedet - det var heller ikke tilfældet før (bruger nyeste version af Firefox)

-Hvis man under regnskabs fanen åbner alle menuer i venstre side kan man ikke få adgang til "bankafstemning" i bunden - og der kan heller ikke scrolles ned.....??

Jeg ved godt at det også kan tage lidt tid at vænne sig til nye forandringer i et system man bruger meget, men jeg synes ikke at ovenstående bemærkninger hører til i den kategori.

Hilsen en generelt meget tilfreds e-conomic bruger :)

i Forslag » Andet af (530 points)
status opdateret af

2 Svar

HØRT!

Menuen i venstre side er ringe! Jeg kan heller ikke scrolle når alle menuer er "foldet ud" og de er nok lukket af samme årsag. Dvs hvis alle var åbne, kunne man stadigvæk ikke se alle.

 

Det nye layout/system kræver vist en gang kritisk gennemgang/rettelser af dalige brugere af systemet :)

 

/Michael
Forslag af (2k points)

Hej Mikkel

 

Først og fremmest tak for dit input! Det er altid lækkert når nogen gider tage sig tiden til at give feedback på nye tiltag.

 

Funktionen i debitorkartoteket er fjernet, fordi rigtig mange var trætte af den, og helt ærligt fandt vi det også selv lidt forældet, hvis man fx skulle finde en kunde der startede med i - så var knappen ca. 1 pixel bred smiley. Ikke optimalt. Du kan dog stadig få præcis samme effekt ved skrive i søgefeltet og så sætte en lille * bagved. Så søger den på alt det der starter med det pågældende bogstav eller bogstaver du nu har skrevet.

 

At menuerne er lukkede kan jeg sagtens se kan virke som en hindring, men det er faktisk med fuldt overlæg i forbindelse med vores arbejde med at forhøje UX (User Experirence) i programmet. Det er simpelthen for at man skal tage stilling til så lidt som muligt, hver gang man rammer et nyt billede, og dermed bevare overskueligheden - det gamle design havde en tendens til at blive meget uoverskueligt - specielt for de uerfarne brugere. Du virker skarp - så du bliver sikkert hurtigt garvet i, hvad der ligger hvor smiley.

 

Fejl skal selvfølgelig rettes - punktum.

 

Nu er det jo ikke nødvendigvis skærmstørrelsen der afgør, hvordan det ser ud, opløsningen har næsten en større indvirkning? Jeg sidder selv i Firefox på en mindre skærm og har ikke problemer med det? Alle mine modal-vinduer (pop-ups til oprettelse osv.) passer fint ind?

 

Mht. til venstremenuen så var du nu også sådan i det gamle, at hvis opløsningen ikke tillod, at det kunne være det skulle man lukke nogle af de andre punkter - det kan man jo mene om, hvad man vil - men vi har i hvert fald indtil nu vurderet at en scroll-funktion vil være et forvirrende og skidt element, men dine betragtninger er selvfølgelig noteret.

 

Jeg håber det giver dig lidt svar i hvert fald - og hver sikker på at alt, hvad du har skrevet her er taget til efterretning og er blevet vendt herinde smiley.

 

Dit forslag er sat som implementeres-ikke - ikke fordi det ikke er gode betragtninger, men fordi der sådan generelt set ikke er noget jeg kan gå videre med - vi forsøger selvfølgelig løbende at optimere og få det nye design til at være så godt som muligt.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)