Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mangler flere kolonner til kontoudtog!

0
Vi mangler mulighed for at kunne tilføje flere kolonner og værdier til kontoudtog layout end de blot 5 kolonner som E-conomic har valgt. Der burde være muligt at tilføje samme kolonner som på faktura layout hvor der findes 25 kolonneværdier, samt værdier som findes i header.

F.eks. mangler vi at kunne tilføje værdien fra "Øvrige ref.", da vi anvender et unikt faktura nummer fra integrationen fra andet system, som indsættes i "Øvrige ref." feltet, og som er det vigtige for kunden at kunne se. Men dette nummer kan vi ikke tilføje på kontoudtog og rentenotaer på varelinier.
i Forslag » Andet af (220 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Fin.

Tak for dit indlæg.

Jeg kan godt se at der er mange flere valg i kolonner på fx faktura, end der er på kontoudtog.

De ønsker du kommer med har jeg ikke lige hørt før, men jeg vil lade dit forslag stå, så andre bruge kan se det, og stemme på det hvis de er enig i der mangler disse valg :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Christina Heckmann</strong></p> <p>     <strong>
Forslag af (13.4k points)

Hej Finn

Jeg faldt over dit indlæg og vil i den forbindelse meget gerne give dig en status på dette.

Da der ikke har været den ønskede efterspørgsel efter dette ønske så vil det ikke blive implementeret.

Jeg vil endnu engang sige dig tak for dit indlæg og dit engagement her på vores forum smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)