Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Hvilken standardopsætning som I/S?

0

Hej

Jeg er fuldstændig ny til e-conomic (og regnskabsprogrammer generelt). Jeg har for nyligt stiftet et interessentskab (I/S) med min kæreste, og jeg har se e-conomics introduktionsvideo, hvor der bl.a. bliver talt om og vist standardopsætning som et vigtigt punkt. Men man kan umiddelbart ikke vælge en standardopsætning for en I/S virksomhed, eller overser jeg noget?

Videon kan ses her.

Hvad gør vi?

På forhånd mange tak for hjælpen :-)

-Mads

i Spørgsmål » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej Mads

 

Tak for dit indlæg! smiley

 

Grunden til, at du ikke kan finde den er faktisk at den ikke er der... Desværre. Du vil skulle tilpasse en af de eksisterende til dine behov eller evt. lave hele opsætningen selv. Den typiske forskel på fx enkeltmandsvirksomhed og så I/S er, at der i et I/S er flere egenkapitaler, og det kan man i princippet "bare" tilføje i en standardkontoplan. Men rådfør dig evt. med en revisor om, hvordan det præcis skal se ud.

 

Håber det hjælper dig videre i hvert fald. smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (10.3k points)