Prøveperiode udløb og kopi af opsætning

0
Hej, jeg har 2 spørgsmål:

1) Der er som standard 14 dages prøveperiode på Economic - er der mulighed for at få den forlænget, hvis vi ikke kan nå at teste alle funktioner på de to uger?

2) Kan vi få kopieret opsætningen, der er lavet i prøveaftalen, til den endelige driftsversion excl. bogførte transaktioner/fakturaer mv?

På forhånd tak for svar.

Mvh Tina
i Spørgsmål » Andet af (510 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Tina

Tak for dit indlæg :-)

 

1)Det er intet problem at forlænge din prøveperiode så du kan teste lidt længere tid :-) Jeg vil anbefale du skriver dit aftale nummer til info@e-conomic.dk. på de måde kan jeg eller mine kollegaer forlænge din demo :-)

2)Når i skal oprette jeres endelige system kan i evt opgraderer den demo i allerede sidder i.  Det vil se ud som præcis den demo du har nu, med alle dine faktura og posteringer. det vil altså sige hvis du har lavet fejl eller lign i din demo vil de komme med :-)

 

God weekend :-)

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (24.2k points)
Hej Peter, det lyder godt. :-)

Jeg tror dog ikke helt, jeg fik forklaret mig godt nok i spørgsmål 2. Jeg mente, om der er mulighed for at kopiere selve den opsætning, jeg laver i demoen til den endelige aftale. Dvs. kontoplan/debitorer/kreditorer/vare stamdata osv. men ikke de transaktioner, der er lavet i demoen - det vil jo typisk være testposteringer, som jeg ikke ønsker at have med.

Mvh Tina