Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Omsætningsstatistik pr. måned MANGLES

0

 

Det er virkelig et ønske herfra at det bliver muligt at trække en rapport for året og så se hvordan omsætningen er fordelt på de enkelte måneder. Ud over omsætningen ville det være rart med antal stk. solgt, og ifht varegrupper.
Det er meget omstændigt at man generelt for alle rapporter selv skal sidde og filtrere på hver eneste måned, og lave sit eget excel ark hver gang man vil have en fornemmelse for forretningens udvikling.
Bedste hilsner, Louise // Grannysmith.dk
i Forslag » Andet af (270 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Lou

Vi har udviklet et Business Intelligent app til e-conomic i denne app findes der forskellige rapport bla. en omsætningsstatistik.

Du er velkommen til at få en test periode på 2 uger for at prøve rapporterne om de passer til dit behov.

Du skal blot ringe på 7025 7600 eller sende en mail til salg@itnvision.dk så klarer vi resten for dig, næsten.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)
opdateret af
Hej Louise

Vi er helt indforstået med ønsket om en øget fleksibilitet i vores rapporter og vi vurderer løbende hvad der kan og hvordan det kan tilpasses - jeg "afviser" dit ønske, ikke fordi vi ikke respekterer det, men simpelthen fordi jeg ikke vil stille dig noget i udsigt som måske aldrig kommer - ændringer på rapporter bliver på et meget overordnet niveau og derfor kan jeg ikke sige at lige præcist dit ønske bliver opfyldt og for nærværende ikke udtale mig om hvornår der sker noget på dette område - men vid at vi har det i kikkerten.

Med venlig hilsen Lasse Bager Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af 🔒 (34.9k points)