forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Hjælp hvilken konti

0
Hej, jeg importerer biler til DK, og kører meget til kunde, leasing selskaber o.s.v. Jeg bruger en del af penge på at vaske biler, bilsyn, nummerplade o.s.v. Derfor har jeg oprettet relevante konti: "Bilsyn", "Bilvask" o.s.v.

1. SKAL DISSE KONTI VÆRE UNDER "Salgs- og rejse omkostninger", fordig det hjælper at præsentere biler???. ER DET KORREKT???

2. Hvad så med konto  "brændstof"? Igen, den bruges til at køre til kunde. altså til at aflevere biler til kunde. Skal den konto være under "Autodrift -person biler" eller "Salgs omkostninger"

På forhånd tak for hjælp!
spurgt 26 Aug, 2013 i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af Elena (170 points)

1 Svar

Hej Eleka

Bilsyn og bilvask skal ikke nødvendigvis være under salgs- og rejseomkostninger, du kan godt bruge dem, men de er måske mere beregnet til lidt andre ting. På samme måde med brændstof, du kan godt bruge autodrift eller salgsomkostninger.

Men når det nu er en del af din hovedaktivitet, så vil jeg i stedet foretrække, at lave en ny kategori, som hedder salgsbilomkostninger, hvor du så har alle de omkostninger, som vedrører salgsbilerne. Jeg mener at dette vil give dig et bedre overblik over din bogføring, men der er ikke noget desideret forkert i at bruge de andre konti.

Hvis du vil vide mere om det, er du også velkommen til at kontakte mig direkte.

Mvh. Anders

Med venlig hilsen Anders Bærentzen registreret revisor Din Revisor ApS dinrevisor.net ab@dinrevisor.net 50 50 34 60
besvaret 27 Aug, 2013 Bogføringshjælp af Anders Bærentzen (5,640 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”

Hvad kan du i Bogføringshjælp

Her kan du stille spørgsmål, som er direkte relateret til din bogføring.

Er du på udkig efter en revisor eller bogholder, kan du finde hjælp i listen over revisorer og bogholdere.