Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Salgsinfo - Overførsel fra web

0
Hejsa

Jeg bruger Wannafind webshop, og har linket det med min economic konto i et par år nu.
Dvs. at når jeg laver et salg, så ryger det ind som ordrekladde.

Smart - og tidsbesparende.

 

Men...
Hvor Wannafind konstant opdaterer muligheder og løsninger, så har e-conomic ikke ændret noget på brugersiden i langt tid ;-)))

Det jeg har brug for er, at kundens email og telefon nr, kan komme med ind i sit eget felt i kundefeltet på fakturaen
Wannafind leverer allerede informationerne fra deres system. Men af gode grunde opretter jeg ikke alle mine nye webkunder i kundekartoteket, men blot kører dem ind i foruddefinerede grubber (Danske, EU, eller uden for EU) - da jeg ellers ville have et uoverskueligt system.
Alle webkunder har så fx. kunde nr: 1000.

Det fungerer rigtig godt, men de kommer altså ikke ind med email og telefon nummer... så det skal jeg selv copy/paste ind, inden jeg bogfører kladden. (og den information er guld værd, når jeg senere skal finde og kontakte en kunde)

- er det muligt at oprette telefon nr - samt email kolonner i "debitor kladden"...?
lukket
i Spørgsmål » Andet af (560 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

 
Bedste svar
Dette lyder mere som et forslag til e-conomic generelt, end som et API-spørgsmål.

Der er nemlig ikke noget felt på en ordre eller igangværende faktura til at registrere ordre/faktura-specifikt telefonnummer eller debitor-mail-adresse. Disse felter findes kun på debitor-niveau - og kan dér tilgås via såvel brugerfladen som API'et.

<p dir="ltr"><b>Christian Estrup</b></p> <p dir="ltr">Director, e-conomic Core</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" alt="image"></p>
Spørgsmål af 🔒 (20.9k points)
valgt som bedste svar af 🔒
Hej Christian

Skarpt kommenteret!
Det er nemlig dét det hele handler om!

Men economic mener nok ikke fremtiden ligger i integration med webshops, og prioriterer ikke ligegyldige ting som emailadresse og telefon numre - og mener nok også at alle daglige små-handel-kunder, selvfølgelig skal oprettes i systemet på lige fod med store B2B kunder  ;-)))

...jeg har talt med Wannafind som leverer shoplæsningen til mig.
Og det er jo standard at ALLE informationer følger med over i ordrekladden. (goes without saying)
Men hvis ikke man vil oprette kunden i ordrekartoteket, så er der ikke plads til email/telefon nummeret i ordrekladden.... suk...!
Lars,

Mit ærinde var egentlig ikke at forholde mig negativt til ønsket - men blot at formidle, at det ikke er en begrænsning i API'et, men i e-conomic mere generelt. Og dermed også et ønske, vi mere passende bør holde i dette forum.

Jeg kan personligt ikke huske at have hørt dette ønske særlig mange gange før - men som altid er andre brugere selvfølgelig velkomne til at stemme på forslaget. Vi elsker at blive overraskede - specielt, når det er til glæde for så mange brugere som muligt :-)

Det slog mig i øvrigt, at du faktisk godt kan omgå begrænsningen for så vidt angår mail-adressen: Hvis din integration for hver faktura opretter en unik kontaktperson på din 'Diverse-debitor', med den relevante mail-adresse, og så sætter denne kontaktperson op som Attention eller Deres Ref. på fakturaen - så vil det være denne kontaktpersons mail-adresse, der foreslås at sende til, når fakturaen bogføres.

- og ja, dét betyder, at du på din debitor over tid vil få rigtig mange 'kontaktpersoner'. Men hvis du alligevel bruger debitor til at dække over lige så mange forskellige 'faktiske kunder', bør dét ikke være noget problem.
:-)
Og dejligt at få et godt svar... tak for det.

Og jeg skal nok holde op med at drille... men jeg må godt, for jeg er nemlig en af jeres ret store fans! ;-)

Hej Lars

 

Tak for dit indlæg :-)

 

Jeg må blankt erkende at jeg ikke kan svare på hvad der kan komme frem og tilbage via API'et, det kan vores vores api team. Du kan fange vores api team på denne mail: api@e-conomic.com.

 

Hvis du har forslag til vores API har vi en side. Den kan du finde her. Hvor vores api team og udviklere svare. Her kan du helt sikkert også få svar på dit spørgsmål :-)

 

Håber det kan hjælpe dig videre

God dag.


<p>     &nbsp;</p> <p> <p>     Mvh.</p> <p>     <strong>Peter Friis</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (24.2k points)