forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ændring af betalingsdato når forfaldsdato ikke er en bankddag

0
Hej

Når man opretter betalingslinie samtidig med en kreditorfaktura bliver betalingslinien oprettet på forfaldsdato. Når jeg eksporterer betalingerne fra betalingsmodulet beder jeg E-conomic om at danne posteringer i en kassekladde.Mit problem er dog at betalingsdatoen til tider falder på en dag, som ikke er bankdag.

Kan I ikke gøre det muligt at indstille betalingsmodulet til at ændre betalingslinierne til sidste bankdag inden forfaldsdato? (eller første bankdag efter for den sags skyld)

Dermed kommer de genererede posteringer til at passe med de faktiske hævninger på banken. Alt andet lige.
spurgt 22 Aug, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af LarsT (260 points)
opdateret 22 Aug, 2013 af christinaheckmann

1 Svar

Hej Lars.

Tak for dit indlæg.

Jeg kan godt se at dette kunne være en super smart funktion har have. Desværre er det sådan at der er ikke nogen steder i e-conomic hvor den tager højde for bankdage, helligdage, søndage mv. Dette skal man selv "holde styr" og rette til.

Så selvom det er smart, så er det ikke noget der vil komme i e-conomic. Desværre.

Med venlig hilsen

Christina Heckmann

besvaret 22 Aug, 2013 Forslag af christinaheckmann (13,440 points)
Hej Lars.

Vi lever af at konvertere data, herunder konvertering af datoer, så de ligger på næste eller forrige bankdag også under hensyntagen til helligdage. Man skal blot sende filen til os, hvorefter man får den retur med de ønskede datoer.

Mvh.
Jørgen
Hej Jørgen

Vi kan godt selv ændre i dataen efter udtræk. Det ville blot være at foretrække at E-conomic servicerede deres kunder - lidt mere.

Mvh. Lars
Ok - jeg troede, det var store datamængder, så det kunne betale sig at få et program til det, evt. automatisk via ftp. \jø
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”