Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




EAN faktura

+1

Hej

 

Hvis en EAN faktura ikke kan sendes skal man gå i udbakken og kikke efter fejl og får ex denne meddelse ved en fejl:

RASPCommunication:En SOAP fault meddelelse blev returneret af det kaldte endpoint. Beskeden er: 'At least one security token in the message could not be validated.'. Fejlen skyldes: 'dig'.

Jeg er nok ikke den eneste der ikke helt kan få noget ud af ovenstående sætning! &/%¤#"(&

Jeg vil foreslå at hvis ean nummeret er udfyldt på en faktura

og man vælger at sende den med OIOUBL eller hvad det nu hedder.

kommer der en tjek liste frem ala

CVR nr V

Deres ref skal være udfuldt V

ATT skal være udfyldt -

Så man kan se at der er ingen grund til at prøve at sende fakturaen da den ikke går igennem før  alle de nødvendige oplysninger er udfyldt.

i Forslag » Andet af (1.1k points)
opdateret af

2 Svar

Hej,

Tak for dit indlæg.

Er helt enig i at disse fejlmeddelelser kan være lidt svære at tyde - derfor har vi lavet denne e-copedia side med EAN fejlmeddelelser, hvor vi har samlet nogle forskellige fejl.

Jeg kan se at fejlmeddelelse nr. 5 er den samme som den du får - håber det kan hjælpe dig videre.

Kan godt se det smarte i at der var en form for tjekliste, så man kan se hvad man mangler at udfylde. Så dette forslag vil jeg lade lige så andre bruger kan stemme på det :)

Skulle man have glemt at udfylde EAN nr. eller deres ref. så kan man ikke få lov til at sende den som en e-faktura. Man har kun mulighed for 'Bogfør' eller 'Bogfør og e-mail' - så man kommer ikke så langt at den bliver bogført og sendt som e-faktura, også den bliver afvist og du kan se en status med en fejlmeddelelse under udgående post.

 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Christina Heckmann</strong></p> <p>     <strong>
Forslag af (13.4k points)
Man kunne også få en mail hvis der fejl i afsendelsen - idet man (læs jeg) glemmer at se om der er fejl i udbakken.

Hej smiley
Jeg er igang med, at rydde lidt op i nogle af vores gamle indlæg og faldt her over dit, som jeg kan se, at vi ikke har fået opdateret.


Det er heldigvis gode nyheder jeg kommer med i dette alt for forsinket svar - det er sådan nu når du trykker på "bogfør og send" og vælger "nemhandel faktura" (EAN) så kommer der en tjek liste frem i højre side som viser evt. mangler til fakturaen. 



For god ordens skyld ændrer jeg indlægget til, at være "gennemført" så vi får overblikket tilbage
Rigtig god dag og glædelig jul smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)