Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Udskrift af bogført faktura uden billede/logo

0
Jeg har en brevskabelon, som er sat op med mit logo mv. så det ligner mit fortrykte brev papir. Den skabelon bruger jeg når jeg udsender en faktura via e-mail.

Jeg har også en brevskabelon uden logo, som jeg bruger når jeg selv skal udskrive fakturaen på mit brevpapir.

Men hvis fakturaen først er bogført med logo-versionen, ville jeg gerne have mulighed for at lave en udskrift hvor grafikelementerne er fjernet, så jeg kan bruge det fortrykte brevpapir.
i Forslag » Salg af (140 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hejsa

 

tak for din indlæg.

 

Jeg kan sagtens forstå din pointe og at det ville give mening. Jeg må dog sige at dette ikke er muligt, fordi når vi generer en faktura og den er bogført er det ikke muligt på nogen måde at ændre i det bogførte. Det er af sikkerhedsmæssige årsager at du ikke kan ændre i bogført matriale.

 

Håber dette giver mening.

 

God weekend.

<p>     &nbsp;</p> <p> <p>     Mvh.</p> <p>     <strong>Peter Friis</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (24.2k points)

Jeg har samme behov som Peter Friis, og må sige at jeg ikke forstår sikkerhedsargumentationen.

Muligheden for at printe en allerede bogført faktura uden logoet, er ikke ensbetydende med at man ændrer det bogførte. Det er blot en hjælpefunktion til præsentation af den samme faktura.

 

Mvh. Paolo Nesti Poggi