Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Find postering

+1
Er det muligt at ønske:

I "Bogføring" - "Posteringer (find bilag)"
 
At der også kunne være et søgefelt indeholdende debitornummer. Det ville lette vores arbejdsgang meget, hvis når vi afstemte vi kunne se hvor meget der er kørt på hvilken debitor på hvilken konto? Det kunne jo ligne de andre felter, som vi aldrig bruger f.eks. "Fra serienr." - "Til serienr.".
i Forslag » Andet af (130 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Carranza.

Tak for dit indlæg :)

Det er et rigtig godt forslag du kommer med der, og det kunne måske give mening fra flere af vores bruger.

Derfor vil jeg lade dette ligge, så der kan stemmes på det og vi kan se hvor stor interesse der er for denne funktion :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Christina Heckmann</strong></p> <p>     <strong>
Forslag af (13.4k points)

Hej Carranza

Jeg tænkte at jeg ville give dig en update på dette, nu hvor der er gået lidt tid smiley
Dit indlæg har været oppe og vende på vores prioriteringsmøde og der blevet taget den beslutning, at dette ikke bliver implemteret desværre.

Det jeg vil anbefale at du gør i forhold til afstemningen af debitorer (kunder) er at benytte dig af vores omsætningsstatistik, her vil du kunne gå ind og se hvor meget du har solgt til hver af dine kunder på et givent tidspunkt.
En anden måde til hvordan du kan få overblik over din omsætning er ved, at søge frem i dit arkiv.

Jeg håber du kan bruge en af ovenstående løsningsforslag.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)